'Mad Max: The Wasteland' heeft deze actrices op het oog voor een jonge Furiosa

Imperator Furiosa wordt ditmaal niet gespeeld door Charlize Theron.

Regisseur George Miller bevestigde deze week dat er eindelijk weer gewerkt wordt aan Mad Max: The Wasteland. Dat wordt geen vervolg, maar een prequel. En een film waar ogenschijnlijk geen rol in is voor Max Rockatansky, maar wel voor Furiosa.

De film wordt namelijk een prequel die draait om het leven van de heldin voor de gebeurtenissen in Mad Max: Fury Road. Eerder hoorden we dat Miller van plan was om Charlize Theron gewoon terug te laten keren. Dat bleek echter niet mogelijk (de technologie om haar er jonger uit te laten zien is niet klaar volgens Miller).

Nieuwe actrice
Vandaag horen we dat Miller hoopt dat Anya Taylor-Joy de rol van een jonge Imperator Furiosa kan spelen. Ook zou hij actrice Jodie Comer benaderd hebben, om te kijken of zij de rol van Furiosa zou kunnen spelen. Volgens The Hollywood Reporter worden beiden overwogen voor de rol.

Naar verwachting vertelt de film meer over het verleden van Furiosa, waaronder haar tijd in de Green Place en ervaringen met de Vuvalini-krijgsvrouwen. We verwachten uiteindelijk dus meerdere vrouwelijke hoofdrolspeelsters.

NieuwsFilm

meest populair