''Mad Max: Fury Road' is voor watjes vergeleken met 'Mad Max: The Wasteland''

''Mad Max: Fury Road' is voor watjes vergeleken met 'Mad Max: The Wasteland''

Vergeet alles wat je denkt te weten over Mad Max.

Er wordt dan eindelijk officieel gewerkt aan Mad Max: The Wasteland. Al vijf jaar worden er gesprekken over gevoerd, maar er was veel gedoe achter de schermend at nu pas opgelost is. Nu is regisseur George Miller in gesprek met diverse actrices voor de hoofdrol.

Geloof het of niet, maar Miller en co-schrijver Nick Lathouris schreven het scenario voor de Furiosa-film nog voordat de camera's van Fury Road begonnen te rollen. Om het creatieve team en de acteurs te helpen de vreemde, wilde wereld, te begrijpen, bedachten ze achtergrondverhalen voor alle personages en aspecten van Fury Road.

Bizarre wereld
Zo dus ook voor Furiosa. Het werk dat ze over Furiosa maakten "was echt bedoeld om Charlize te helpen en het aan onszelf uit te leggen." Maar ze konden het niet helpen om "telkens weer terug te keren" naar het personage, waarop tijdens de pre-productie ook echt een script gemaakt werd.

Nu horen we ook dat het een gestoorde film wordt, nog meer dan Mad Max: Fury Road. Voor die laatste film werden er 135 voertuigen ontworpen en zag je er 88 in de uiteindelijke film. Dat worden er nog meer in het vervolg, dat daarmee nog veel gestoorder kan worden. Laten we het hopen!

NieuwsFilm

meest populair