Moeder onthult: 'Flash'-acteur (16) overleden aan overdosis

Moeder onthult: 'Flash'-acteur (16) overleden aan overdosis

Logan Williams was al sinds zijn dertiende verslaafd aan drugs.

Begin april kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat acteur Logan Williams (The Flash, When Calls the Heart) onverwachts was overleden op slechts zestienjarige leeftijd. Zijn moeder Marlyse heeft nu in een bericht in The New York Post de doodsoorzaak van haar zoon onthuld.

Marlyse schrijft dat een overdosis fentanyl, een sterke pijnstiller, Logan fataal is geworden. De tieneracteur was al jarenlang drugsverslaafd. Hoewel Logan volgens Marlyse ontzettend genoot van het acteervak, greep hij al op jonge leeftijd naar de drugs om met de stress van het vele auditeren om te kunnen gaan (tussen zijn tiende en twaalfde deed Logan voor honderden rollen auditie).

Ze betrapte Logan met wiet toen hij nog maar dertien was. Vanaf dat punt ging het snel bergafwaarts en begon Logan steeds meer drugs te gebruiken, waaronder fentanyl dus. "Hij wilde alleen niet toegeven dat hij verslaafd was, omdat hij zich zo schaamde", schrijft Marlyse.

Volgens Marlyse heeft ze in de drie opvolgende jaren alles binnen haar macht als moeder gedaan om Logan op het rechte pad te krijgen. "Van bewustwording tot peperdure behandelingen in verslavingscentra, en sinds afgelopen zomer woonde hij ook in een groepswoning".

Marlyse zag haar zoon voor het laatst op 30 maart. "Hij zei tegen me dat hij er alles aan wilde doen om van zijn verslaving af te komen. Hij wilde een nieuw leven starten", herinnert ze zich. "Het laatste wat we tegen elkaar hebben gezegd is: ik hou van jou".

Logan overleed op 2 april. Marlyse hoopt met haar verhaal andere mensen te kunnen helpen.

NieuwsFilm

meest populair