Eerste trailer van Eurvisiesongfestival film met Will Ferrell en Rachel McAdams

Eerste trailer van Eurvisiesongfestival film met Will Ferrell en Rachel McAdams

Over een maand zal 'Eurovision' op Netflix te zien zijn.

Will Ferrell en Rachel McAdams hebben al een tijdje geleden getekend voor de hoofdrollen in de komedie Eurovision. De film zou normaal gesproken dit weekend op Netflix verschijnen, tegelijkertijd met het Eurovisiesongfestival van dit jaar in Rotterdam.

Dit werd natuurlijk, net zoals allerlei andere grote evenementen, afgelast vanwege de corona-crisis. Het Eurovisiesongfestival zal nu dus in 2021 plaats vinden, terwijl de film een nieuwe verschijningsdatum heeft gekregen. Deze zal nu namelijk op Netflix te zien zijn en wel op 26 juni. De streaming-gigant heeft nu ook de eerste teaser-trailer vrijgegeven van de film, die hieronder te zien is.



Cast
Ferrell en McAdams vormen een IJslands muziekduo, dat naar het festival komt met hun nummer Volcano Man. Ook de rest van de cast mag er wezen. Zo zullen o.a. Pierce Brosnan, Demi Lovato, Dan Stevens en Natasia Demetriou eveneens belangrijke rollen spelen. De film is geregisseerd door David Dobkin, o.a. bekend van The Judge en King Arthur: Legend of the Sword.

NieuwsFilm

meest populair