Video

Eerste trailer van Eurvisiesongfestival film met Will Ferrell en Rachel McAdams

Over een maand zal 'Eurovision' op Netflix te zien zijn.

door Wouter Drummen om 13:30 in Video
Will Ferrell en Rachel McAdams hebben al een tijdje geleden getekend voor de hoofdrollen in de komedie Eurovision. De film zou normaal gesproken dit weekend op Netflix verschijnen, tegelijkertijd met het Eurovisiesongfestival van dit jaar in Rotterdam.

Dit werd natuurlijk, net zoals allerlei andere grote evenementen, afgelast vanwege de corona-crisis. Het Eurovisiesongfestival zal nu dus in 2021 plaats vinden, terwijl de film een nieuwe verschijningsdatum heeft gekregen. Deze zal nu namelijk op Netflix te zien zijn en wel op 26 juni. De streaming-gigant heeft nu ook de eerste teaser-trailer vrijgegeven van de film, die hieronder te zien is.Cast
Ferrell en McAdams vormen een IJslands muziekduo, dat naar het festival komt met hun nummer Volcano Man. Ook de rest van de cast mag er wezen. Zo zullen o.a. Pierce Brosnan, Demi Lovato, Dan Stevens en Natasia Demetriou eveneens belangrijke rollen spelen. De film is geregisseerd door David Dobkin, o.a. bekend van The Judge en King Arthur: Legend of the Sword.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bappi

Avatar

Ik hoop dat dit een cynisch, hilarisch, over de top komedie zal worden.
Zie het al voor me: artiesten, presentators, puntengevers die elkaar beschuldigen, bedreigen omdat landen elkaar wel of niet de 12 punten geven. Vriendjespolitiek dat uiteindelijk zal leiden tot een wereldoorlog omdat Noord Korea zich ermee gaat bemoeien!

Spider-fan

Avatar

Ze hadden gister toch een erg mooi vervangend programma gemaakt. Vooral BBC deed er veel aan, maar ook vanuit Hilversum erg goed en op een gepaste manier gepresenteerd.

Ik ken lang niet al het verleden van het festival, maar toch door deze terugblik veel van opgestoken. Ik wist niet dat Olivia Newton-John ooit meegedaan had voor Engeland, in hetzelfde jaar dat ABBA won, 1974.

En het blijft verbazen hoe bizar sommige acts zijn, 'Vampires are Alive' van Zwitserland kende ik nog niet bijvoorbeeld.

Ik ben afgezien van Anchorman niet weg van Ferrell, maar deze ga ik wel kijken.

ThysRomani

Avatar

Hahaha wederom een typische Ferrell.

Spider-Fan, ik snap je. Anchorman is verreweg de nummer 1.

NieuwsFilm