Doorgedraaide Amber Heard bedreigde Johnny Depp: "Jouw carrière is voorbij, dikzak!"

Doorgedraaide Amber Heard bedreigde Johnny Depp: "Jouw carrière is voorbij, dikzak!"

Opnieuw zijn er documenten uitgelekt van hun voortslepende rechtszaak.

Een recent opgedoken getuigenverklaring geeft een nieuw kijkje in de tumultueuze relatie van Johnny Depp en Amber Heard. Tara Roberts, de vastgoedbeheerster van Depp, hoorde naar eigen zeggen zelf hoe Heard haar ex-man voor alles en nog wat uitschold tijdens een van hun vele ruzies.

Roberts beschrijft in haar uitgelekte verklaring uitgebreid hoe een ruzie tussen Depp en Heard op 29 december 2015 volledig uit de hand liep.

Depp kwam die avond naar het kantoor van Roberts, gevestigd op het privé-eiland dat Depp bezit op de Bahama's, omdat hij - naar eigen zeggen - even weg wilde zijn van Heard. Niet veel later stond zij echter ook voor de deur en smeekte ze Depp om mee terug naar hun villa te gaan.

Gewelddadig
Roberts verliet daarop haar kantoor om naar het café op het eiland te gaan en Depp ging mee met Heard. Niet veel later hoorde Roberts echter hoe de boel tussen de twee escaleerde op het parkeerterrein van de naastgelegen woning van het stel.

Heard zou op dat moment de ene na de andere belediging naar Depps hoofd hebben geslingerd. Zo schreeuwde ze volgens Roberts onder meer dat 'zijn carrière straks voorbij is', 'niemand hem nog wil hebben' en dat 'hij eenzaam en alleen zal sterven'. Ook schold ze hem uit voor 'dikzak'. Heard zou Depp ook fysiek hebben aangevallen.

Reddende engel
Uiteindelijk sprong Roberts volgens haar verklaring tussen beiden om de boel te sussen. Het document, dat wederom veel nieuwe details prijsgeeft, maakt onderdeel uit van het dossier in de zaak die Depp heeft aangespannen tegen Heard vanwege een column die zij had geschreven voor de Washington Post.

Daarin claimde de actrice, zonder Depp verder bij naam te noemen, het slachtoffer van huiselijk geweld te zijn. Volgens Depp ging dat stuk echter overduidelijk over hem, en daarom wil hij geld van haar zien.

NieuwsFilm

meest populair