Oef! Werken met Michael Bay is helemaal niet fijn volgens deze actrice

Oef! Werken met Michael Bay is helemaal niet fijn volgens deze actrice

Rosie Huntington-Whiteley heeft een duidelijke voorkeur.

Actrice Rosie Huntington-Whiteley was tot dusverre in twee films te zien: Transformers: Dark of the Moon van Michael Bay en Mad Max: Fury Road van George Miller. Nu wordt duidelijk welke van de twee haar voorkeur heeft.

De actrice schreef op sociale media dat haar ervaring met Bay niet heel erg top was. Ze voelde zich juist goed bij Miller, die op zijn filmset veel zorgzamer was en goed op haar lette. De ervaringen waren dus heel verschillend.

Werken met Miller
"Het is zo grappig, want ik kwam net van een film met Michael Bay en ik ontmoette George en ik weet nog dat ik me heel erg opgelucht en beschermd voelde. Hij had een heel warm, teddybeerachtig karakter en was heel gemakkelijk om mee te praten. Ik voelde me heel veilig bij hem, en dat was precies de ervaring die ik zocht bij een regisseur."

Terugkeren naar het normale leven na de opnames van Fury Road viel ook niet mee: "Het kostte me een tijdje om de ervaring weer los te laten en me weer mijzelf te voelen. Om mijn eigen kleren en juwelen aan te doen, voelde wat bizar."

NieuwsFilm

meest populair