Cate Blanchett naast Jennifer Lawrence in veelbelovende Netflix-comedy 'Don't Look Up'

Cate Blanchett naast Jennifer Lawrence in veelbelovende Netflix-comedy 'Don't Look Up'

Adam McKay (Vice, The Big Short) zal de film regisseren voor Netflix.

Cate Blanchett laat zich niet kisten door de coronacrisis. Ze heeft de laatste weken namelijk voor meerdere grote projecten getekend. Vandaag komt daar een rol naast Jennifer Lawrence in Netflix-film Don't Look Up bij.

Don't Look Up wordt geregisseerd door Adam McKay en gaat over twee amateur-astronomen die een mediatour opstarten om de mensheid te waarschuwen voor een naderende asteroïde die de wereld dreigt te verwoesten. McKay schrijft tevens het script en zal de film produceren.

Bezige bij Blanchett
Naast haar rol in Don't Look Up, heeft Blanchett ook onlangs getekend voor de film Armageddon Times van James Gray (Ad Astra). Die film gaat over Gray's ervaringen op de Kew-Forest School, waar ook de Amerikaanse president Donald Trump een leerling was. Naast deze twee films is Blanchett momenteel te zien in FX-serie Mrs. America en tekende ze een paar weken terug voor een rol in gameverfilming Borderlands van regisseur Eli Roth.

Tot slot rondde ze vlak voor de coronauitbraak ook haar portie van de opnames van Guillermo del Toro's thriller Nightmare Alley af. Het is nog onbekend wanneer de opnames van die film hervat zullen worden.

NieuwsFilm

meest populair