Colin Farrell over zijn volgende superheldenfilm: 'The Batman'

Colin Farrell over zijn volgende superheldenfilm: 'The Batman'

Waarom hij zo graag in een Batman-films speelt.

Jaren geleden speelde acteur Colin Farrell de rol van Bulleyes in de Marvel superheldenfilm Daredevil. Daarna hield hij zich afzijdig van het subgenre, maar in de DC-film The Batman keert hij terug. De acteur sprak over zijn aandeel in de film.

In gesprek met GMA News gaf Farrell aan waarom hij zo graag in een Batman-film wil spelen. "Het is allemaal erg gaaf," zei Farrell over zijn toetreding tot het DC-universum, "om deel uit te mogen maken van dat universum. Er zijn gewoon bepaalde woorden die deel uitmaken van mijn eigen woordenschat: Gotham City, Penguin, Joker, Batman, Bruce Wayne, Harvey Dent, al dit soort dingen."

"Ik ben met de tv-show van Adam West opgegroeid. Dus ik zag Batman vaak als kind, niet in stripvorm maar in het tv-programma waar ik als kind heel graag naar keek. En toen ik in mijn tienerjaren Burtons versie zag was ik verliefd," aldus Farrell die in The Batman de rol speelt van Oswald "Oz" Cobblepot / Penguin.

En over zijn rol...
"Ik heb niet zoveel te doen. Ik heb een beperkt aandeel in de film. Maar er zijn een paar smakelijke scènes en mijn creatie en ik kunnen niet wachten om terug te keren. Ja, ik heb het gevoel dat het iets is dat ik nog niet eerder heb kunnen ontdekken. Het doet origineel en leuk aan. Maar ik ben pas aan het begin van de reis, dus ik kan niet wachten om terug te gaan en er echt in te stappen," aldus farell.

De opnames van regisseur Matt Reeves werden eerder dit jaar stilgelegd, maar zouden snel weer kunnen aanvangen. Door het oponthoud werd The Batman recent verplaatst van juni 2021 naar 30 september 2021.

NieuwsFilm

meest populair