Algemeen

Gratis Pathé Thuis-film nu online!

Thuispremière van Op Gepaste Afstand.

door Bram de Groot om 14:52 in Algemeen
Tijdens de eerste weken van de lockdown in Nederland zette Pathé Thuis iedere dag een gratis film online. Dit bleek een groot succes en niet veel later werd duidelijk dat de dienst werkte aan de korte film Op Gepaste Afstand rond de (tijdelijke) nieuwe samenleving.

Vanaf vandaag heeft Pathé Thuis deze korte film gratis beschikbaar gesteld. Op Gepaste Afstand van regisseur Jon Karthaus duurt 25 minuten en volgt de personages Ilias en Eef op 1,5 meter afstand. De film bevat herkenbare zaken uit de eerste weken van de Nederlandse 'intelligente lockdown".

Hoe te kijken?
Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden bij Pathé Thuis en in te loggen. Vervolgens kun je Op Gepaste Afstand selecteren voor 0 euro om deze vervolgens af te spelen. Klik verder om naar Pathé Thuis te gaan. Je kunt de film tot 31 mei gratis bekijken.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Corona is de villian. Hij is vergelijkbaar met Thanos. Maar Corona beperkt zich alleen op planeet Aarde en het zijn namelijk Homo sapiens (twee benige zoogdieren met grote muilen) die klos zijn. Anderhalve meter afstand is protagonist in deze film. De hond had de minste dialogen vind ik, en gedroeg zich als een klojo tegenover de held Anderhalve meter.

Victor time

Avatar

De hond is de villain hij noemt zichzelf Thanos

Rohieth

Avatar

Op het eind blijkt dat Eefje een medium is en Ilias al die tijd dood was geweest.

Frietgezicht

Avatar

Net gezien. Ik vind dat die predator pas laat verschijnt.

Maac

Avatar

Ik zal in ieder geval op gepaste afstand van deze film blijven.

NieuwsFilm