'Moeten er nog wel meer 'Star Trek'-films komen?'

'Moeten er nog wel meer 'Star Trek'-films komen?'

Simon Pegg vraagt zich af of het nog wel zin heeft.

Acteur Simon Pegg is niet helemaal zeker over de toekomst van de Star Trek-films. Paramount heeft er nu twee in de maak, maar Pegg denkt niet dat hij weer terug zal keren als Scotty.

De acteur sprak met de site Collider en vertelde dat de dood van medehoofdrolspeler Anton Yelchin nog altijd zwaar op de cast drukt. "Dat we Anton Yelchin verloren, raakt ons allemaal nog steeds heel erg," vertelde hij. "Ik heb ook het gevoel dat het wat wind uit de zeilen heeft gehaald als het aankomt op ons enthousiasme om nog een deel te maken. We misschien nu een van onze familieleden."

Niet nog een
De kans is volgens hem klein dat er nog een film komt met zijn collegacastleden. "Het is niet zo alsof wij opd e deuren van Paramount hebben staan hameren en hebben staan roepen dat we er nog een willen maken. Maar ik weet zeker dat we het allemaal zouden doen, als we de kans kregen. Maar ik weet het niet. Noah Hawley's project wordt vaak genoemd, dus misschien gaat dat er wel komen. Maar ik weet er niets over."

De acteur twijfelt of Star Trek wel films moet maken. "Zo groot als Marvel-films, die gigantisch veel geld opbrengen, wordt Star Trek nooit. Het is meer een niche-product en zal die cijfers nooit halen. Dus ja, het logische lijkt mij dat je niet voor het gigantische spektakel moet gaan, maar wat meer terughoudendheid moet laten zien zoals met de oorspronkelijke serie. En misschien is televisie een betere plek voor Star Trek."

NieuwsFilm

meest populair