Celebrity

Nieuwe doorbraak voor Johnny Depp in rechtszaak

Hij mag gebruik maken van voormalig PA Amber Heard.

door FilmTotaal om 13:55 in Celebrity
De rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is nu al lang aan de gang, al lijkt het de laatste tijd meer de kant op te gaan van de Pirates of the Caribbean-acteur. Nu is dat weer het geval.

Afgelopen maandag heeft de rechtbank namelijk besloten dat Depp de getuigenis van Heard's oud-persoonlijke assistente mag gebruiken. Dit maakt zijn verweer in de rechtszaak tegen The Sun waarschijnlijk wat gemakkelijker. Deze krant noemde hem twee jaar terug nog een 'vrouwenmishandelaar'.

Vroegere relaties
Ook kwamen Vanessa Paradis en Winona Ryder beiden getuigen om Depp bij te staan. De twee actrices hebben relaties gehad met de acteur, maar gaven aan dat ze hem nooit gewelddadig hebben gezien.

Zo zei Paradis: ''Ik ken Johnny al meer dan 25 jaar. We zijn 14 jaar samen geweest en hebben samen onze twee kinderen groot gebracht. Al die jaren heb ik hem gekend als een lieve, goede, genereuse en niet gewelddadige persoon en vader. Hij is naar mij toe nooit gewelddadig of gemeen geweest''.

Ook Ryder liet zich op een soortgelijke manier uit over haar ex: ''Ik kan Heard's beschuldigen gewoon niet geloven. Johnny is naar mij toe nooit, maar dan ook echt nooit gewelddadig geweest. Ik heb hem nooit agressief gezien''.

Heard's advocaten
Een van Heard's woordvoerders haalde weer uit naar Depp: ''Afgelopen maandag is het nogmaals duidelijk gebleken dat Depp's team probeert te werken met irrelevant bewijs. Dit definieert hun strategie: ze komen met onbelangrijk bewijs om mevrouw Heard zwart te maken en ons af te leiden van wat echt gaande is''.

NieuwsFilm