Video

Trailer misdaadthriller 'Infamous' met supersexy Bella Thorne!

Een moderne Bonnie & Clyde film.

door Bram de Groot om 10:57 in Video
Hieronder zie je zangeres / actrice / celeb Bella Thorne (The Babysitter, Amityville: The Awakening) in actie in de trailer voor de misdaadthriller Infamous. Verwacht overigens geen grootse bioscooprelease van deze film van Vertical Entertainment, aangezien deze gaat direct naar Pay per View a.ka. Video on Demand.

In Infamous banen de twee jonge geliefden Arielle (Thorne) en Dean (Manley) zich als een moderne Bonnie & Clyde een weg door het zuiden van de Verenigde Staten. Ze zetten hun heldendaden op sociale media en krijgen daardoor flink wat roem en vele volgers.

Andere rollen in de misdaadthriller Infamous zijn voor Marisa Coughlan, Amber Riley en Jake Manley. Overigens kunnen we ons opmaken voor heel wat films met Thorne. De IMDb vermeldt namelijk een karrenvracht aan aanstaande releases met de 22-jarige celeb.


Een verschijningsdatum voor Infamous in Nederland is nog niet bekend. In de States debuteert de film via Video on Demand op 12 juni. Hieronder zie je de bijhorende filmposter voor de film van debuterend filmmaker Joshua Caldwell.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm