Video

Trailer voor de tijdreis-horrorfilm 'Antebellum'

Verplaatst van april naar augustus.

door Bram de Groot om 11:55 in Video
Het lijkt erop dat studio's vertrouwen hebben dat de bioscopen weer gaan draaien deze zomer. Lionsgate Films heeft namelijk een nieuwe trailer vrijgegeven voor de vertraagde bioscoopfilm Antebellum die eigenlijk in april vertoond moest worden.

Nu staat de soort van tijdreis-horrorfilm van producent Sean McKittrick (Us, Get Ouyt) en regieduo Gerard Bush en Christopher Renz gepland voor 21 augustus. Een nieuwe Nederlandse datum heeft de film overigens nog niet.

Gruwelijke alternatieve realiteit
In Antebellum zien we hoe de succesvolle auteur Veronica Henley, ingevuld door actrice Janelle Monáe (Hidden Figures, Moonlight), gevangen komt te zitten in een nachtmerrie. Ze bevindt zich in een gruwelijke alternatieve realiteit waar ze vanuit probeert te ontsnappen voordat het te laat is.

Er zijn ook rollen voor onder meer Jena Malone, Marque Richardson II, Eric Lange en Jack Huston. Check hieronder de nieuwe trailer die via Jimmy Kimmel Live verscheen. Een film om mee te pakken deze zomer?3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

interessant.

Djipko

Avatar

De producer heeft aardige films op zijn lijstje staan. Donnie Darko bijvoorbeeld. Verbazend hoe hij dan ook The world greatest dad en The wrong missy heeft geproduceerd.

Alpha80

Avatar

Aparte film. Niet uniek in ze soort,maar verhaal ziet er goed uit.

NieuwsFilm