Celebrity

Na aanvankelijk 'herstel' nu weer slecht nieuws voor Nick Cordero

Dit laat zijn vrouw weten.

door FilmTotaal om 14:02 in Celebrity
Nick Cordero (o.a. bekend van Going in Style) is hard getroffen door het virus. Zo werd zijn rechterbeen geamputeerd vanwege complicaties die waren opgetreden door het gebruik van bloedverdunners, die hij toegediend kreeg vanwege bloedstollingsproblemen.

Ook heeft de acteur blijvende longschade opgelopen. Ondanks dat er een week geleden wat goed nieuws werd gedeeld, gaat het nu weer bergafwaarts. Zo kwam hij namelijk een week geleden uit zijn coma, iets waar zijn vrouw Amanda Kloots erg hoopvol op reageerde, maar de laatste paar dagen gaat het weer minder.

Dit liet zij weten op haar Instagram-pagina: ''Het was een lastige dag voor Nick. Helaas gaat het de laatste tijd stukken minder, dus ik vraag aan iedereen of het misschien mogelijk is zoveel mogelijk aan hem te denken en voor hem te bidden''.

Video
In het filmpje dat Kloots deelde is duidelijk te zien dat ze door het slechte nieuws behoorlijk aangedaan is. ''Ik weet dat dit virus hem niet zal breken'' gaat ze verder. ''Dit is niet het einde van zijn verhaal, maar als jullie hem in jullie gedachten kunnen houden zou ons dat al enorm helpen''.NieuwsFilm