Celebrity

Woedende Marvel-acteur over ex-vrouw: "Ze heeft een halve ton gejat van onze dochter"

Het geruzie tussen Jeremy Renner en Sonni Pacheco gaat voorlopig nog wel even door (helaas).

door FilmTotaal om 15:24 in Celebrity
Jeremy Renner beschuldigt zijn ex-vrouw Sonni Pacheco ervan ruim 50.000 dollar te hebben gestolen uit het trustfonds van hun zevenjarige dochter. Dat blijkt uit nieuwe rechtbankdocumenten die, zoals altijd, weer in handen zijn gekomen van de roddelmedia.

Volgens Renner zou Pacheco het geld twee jaar geleden uit het trustfonds van hun dochtertje Ava hebben gehaald voor persoonlijke doeleinden. De Marvel-acteur zou een e-mail in handen hebben waarin Pacheco dat toegeeft.

"Daarin zegt Pacheco dat ze het geld naar haar persoonlijke rekening heeft overgemaakt om kerst- en verjaardagscadeautjes te kunnen kopen voor haar dochtertje", schrijft de advocaat van Renner in de papieren.

Pacheco zou dit hebben gedaan omdat ze zelf geen spaargeld meer had door de hoge advocaatkosten die ze kwijt was aan de voogdijzaak tegen Renner.

Een maand later zou Pacheco nog eens 10.000 dollar hebben gebruikt uit het fonds. Dat geld had ze nodig om haar onroerendgoedbelasting te betalen, zo valt te lezen in de stukken.

In een reactie ontkent Pacheco alle beschuldigingen. "Ik ben helemaal klaar met zijn pestgedrag", aldus Renners ex. "Net als iedere ouder wil ik gewoon het beste voor mijn kind".

NieuwsFilm