Algemeen

Eerste recensies 'The Lovebirds': "Het beste on-screen komediekoppel in tijden"

Vanaf nu op Netflix!

door Niels van Arkel om 09:04 in Algemeen
Vrijdag is de nieuwe komediefilm The Lovebirds op Netflix verschenen. Dat betekent dat het tijd is voor de eerste recensies van de film! Wat vinden de critici van de film?Powerkoppel
We starten met Collider, die voor de film een zeventje over. De recensie prijst voornamelijk het optreden van hoofdrolspelers Kumail Nanjiani en Issa Rae: "In de handen van mindere acteurs zal de film heel snel uit elkaar vallen en zal voelen als een film als Date Night."

IGN heeft ook wel wat te melden over het powerkoppel: "Het lukt sommige romcoms om te zorgen voor een klik met het koppel omdat ze samen grappig zijn, maar in weinig romcoms lukt het zo goed als in deze film."

Inclusiviteit
The Hollywood Reporter is te spreken over de manier waarop deze film omgaat met inclusiviteit: "Een van de aangename verrassingen van The Lovebirds is dat men niet blindelings negeert dat de hoofdrolspelers Aziatisch en zwart zijn, maar dat het ze ook niets uitmaakt. Het is dus niet de bedoeling om diversiteitspunten te scoren, en dat helpt de film vooruit."

Verhaal
Over het verhaal is Digital Spy wat minder te spreken: "Wat de film tegenhoudt om een topfilm te worden is het feit dat de primaire verhaallijn niet al te origineel is. Het moordmysterie is niet bijster interessant."

Filmtotaal
FilmTotaal-recensent Tom doet ook een duit in het zakje: "The Lovebirds is een prima film om thuis te bekijken. Het samenspel van Rae en Nanjiani werkt namelijk vrij goed. Hun verhitte discussies over milkshakes of de term 'fuckboy' laten zien dat deze film wel degelijk gevat kan zijn."

Twitter
Tot slot: de Twitter-reviews!

Een tip van FilmTotaal: ga hem vooral zelf checken en laat ons hieronder weten wat je er van vindt!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

xarkov

Avatar

Mooi verhaal, geloof er geen fuck van. Kijk maar eens naar de ratings die het krijgt.

NieuwsFilm

meest populair