Video

Trailer Sundance-hit 'Relic': een spookhuisverhaal met een twist

Check ook de poster!

door Jan-Peter Rook om 12:58 in Video
Relic is een nieuwe horror-thriller die begin dit jaar in première ging tijdens het Sundance filmfestival. Het verhaal volgt een dochter, moeder en grootmoeder die worden geteisterd door een sinistere aanwezigheid in hun huis. Check snel de eerste teaser trailer en poster.


Het verhaal volgt Edna (Robyn Nevin), een oude weduwe die op een dag vermist raakt. Haar dochter Kay (Emily Mortimer) en kleindochter Sam (Bella Heathcote) reizen af naar hun afgelegen familiehuis om haar te vinden. Hier bevindt zich echter een sinistere aanwezigheid die door het huis spookt en de controle over Edna heeft overgenomen.

Ultieme angsten
Deze drie generaties vrouwen worden in Relic niet alleen samengebracht door trauma, maar ook door een gevoel van kracht en loyaliteit. Op deze manier proberen ze hun ultieme angsten samen te overwinnen en de strijd met deze manifestatie aan te gaan.

Relic werd tot nu toe uitstekend ontvangen en wordt onder meer omschreven als "een frisse en angstaanjagende twist op het alom bekende spookhuisverhaal." De rest van de cast bestaat uit Chris Bunton en Steve Rodgers.

De film werd geregisseerd door Natalie Erika James, die het scenario samen met Christian White schreef. De Noord-Amerikaanse release vindt plaats op 10 juli; over een Nederlandse release is (nog) niets bekend.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm