Jeffrey Wright noemt 'The Batman' de "volgende evolutie"

Jeffrey Wright noemt 'The Batman' de "volgende evolutie"

De DC-film The Batman verschijnt volgend jaar!

Na de The Dark Knight Rises kreeg Batman geen solofilm meer. Uiteraard had de nachtbraker uit Gotham een groot aandeel in de DC-films Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League. In The Batman zal hij echter weer de enige held zijn die de misdaad in Gotham moet bestrijden.

Eén van de nieuwe gezichten is Jeffrey Wright die de rol van Commissioner James Gordon speelt. Tijdens SiriusXM's The Jess Cagle Show sprak hij over de ambitieuze film. "Dit is de volgende evolutie sinds 1939, toen deze verhalen begonnen," aldus Wright.

De volgende evolutie van Gotham
"Dit is de volgende evolutie van Gotham," zei Wright. "We proberen samen iets te creëren dat van onszelf is, maar ook Batman is." En het beste voorbeeld van wat er dan zo anders is, is de nieuwe Batmobile die een paar maanden geleden werd onthuld.

"Ik las het script voor de Batmobile en ik had zoiets van 'Ja, dat is het'," aldus de acteur uit onder meer Westworld en No Time to Die. "Bruce Wayne heeft de meest stoere en krachtige auto die je je maar kunt voorstellen. Maar deze past echt bij Gotham. Deze is écht Americana."

Matt Reeves' The Batman staat gepland voor oktober 2021.



NieuwsFilm

meest populair