'Mulan' mogelijk al erg snel op Disney+

'Mulan' mogelijk al erg snel op Disney+

De verschijningsdatum per ongeluk onthuld.

Eigenlijk moest Mulan in maart dit jaar in de bioscoop verschijnen. Disney liet de film lang op 27 maart staan, maar werd door de coronacrisis gedwongen de film op 23 juli te zetten. Ook die datum is alles behalve zeker.

Nu lijkt wel duidelijk voor welke moment Disney de film van regisseur Niki Caro, bekend van The Zookeeper's Wife uit 2017, op Disney+ wil zetten. Dit werd bekend via een Tweet van een officieel Disney-kanaal.

In oktober op Disney+
Een fan vroeg aan @DisneyPlusHelp wanneer de sprookjesverfilming - met de Chinese actrice Liu Yifei als heldin Hua Mulan - op de streamingdienst verschijnt. "Hoi Caroline, deze zal rond 27 oktober 2020 beschikbaar zijn voor abonnees. Laat ons hier alles weten wat je in de toekomst zou willen zien. Bedankt voor je tijd," was de reactie die snel werd verwijderd.

Uiteraard kan deze datum weer veranderen mocht de bioscooprelease van Mulan opnieuw worden vertraagd. Duidelijk is wel dat Disney slechts drie maanden tussen de verschijningsdatum in de bioscoop en op Disney+ aanhoudt voor Mulan. En dat is toch best snel!

NieuwsFilm

meest populair