3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag vijf interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Birdbox (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Susanne Bier | Cast: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, e.a.
In de nabije toekomst is het merendeel van de bevolking uitgemoord door aliens die je niet in de ogen mag kijken. Overlevende Malorie probeert zich samen met haar kinderen in veiligheid te brengen. Dat is moeilijk, want daarvoor moeten ze geheel geblinddoekt reizen.

Inception (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, e.a.
Dom Cobb verdient geld met het infiltreren in de dromen van zakenmagnaten om zo hun meest waardevolle geheimen te stelen. Maar wanneer hij de opdracht krijgt om het brein van een jonge erfgenaam binnen te dringen, stuit hij al snel op de grenzen van zijn kunnen.

Gaga: Five Foot Two (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Moukarbel | Met: Lady Gaga, Cynthia Germanotta, Mark Ronson, e.a.
In deze documentaire geeft muziekkameleon Lady Gaga een intiem inkijkje in haar leven. De zangeres wordt gevolgd tijdens de productie van haar album Joanne, voorbereidingen van haar Super Bowl-pauzeshow en minder glorieuze momenten van haar privéleven.

NieuwsFilm

meest populair