Algemeen

Regisseur geflopte 'Fantastic Four' (2015) over een mogelijke director's cut

Wil Josh Trank dat er een director's cut komt van Fant4stic?

door Bram de Groot om 07:02 in Algemeen
Met de komst van de Snyder Cut van Justice League wordt er nu ook gesproken over een Director's Cut van Suicide Sqaud en zelfs de regisseur van Ghostbusters uit 2016 ziet graag "zijn versie" verschijnen. Hoe denkt Josh Trank over de release van een director's cut van Fantastic Four uit 2015?

Ook rond deze film ging veel fout en Trank noemde de bioscoopversie van Fant4stic al eens "niet mijn versie". Toch lijkt de regisseur geen zin te hebben in de verschijning van een "Trank Cut" van de Marvel-superheldenflop. Dit blijkt uit onderstaande Tweet als reactie op een opmerking van een fan die klaarblijkelijk graag deze versie ziet.


Geen noodzaak
Trank noemt het "geen noodzaak" dat zijn versie van Fantastic Four verschijnt. Tijdens de productie van die film ging er veel fout. Er waren ruzies op de set, Trank vertrok vroegtijdig en 20th Century Fox rondde de film naar eigen inzicht af op de montagetafel. Het resultaat was een zwak ontvangen film die flopte aan de bioscoopkassa's.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rick Dalton

Avatar

Als dit nu maar niet bij iedere geflopte film gaat gebeuren..

chefry1983

Avatar

Directors cut, het nieuwe middel van regisseurs om extra geld te verdienen

Sunspot

Avatar

Shitfilm

xarkov

Avatar

Ben inderdaad ook niet voor dat flops door inmenging nu allemaal opnieuw gedaan worden.

Waar ik wel voor ben, is dat er vraag is naar een beter product. En dat hierdoor misschien studio bazen weer meer vertrouwen geven aan de regisseurs.

NieuwsFilm

meest populair