Disney+ past decolleté aan? Waar gaat dit naar toe?

Aanpassingen op Disney+ zet vraagtekens...

Het is allemaal erg tegenstrijdig wat Disney zo af en toe doet. In de grote Marvel-films zien we actrices is behoorlijk strakke pakjes en de nodige inkijk over het witte doek gaan en die films staan gewoon op Disney+. Maar nu blijkt dat een decolleté uit andere Disney+ content is geblurd...

De grote vraag is wat dit betekent voor de toekomst. Zijn decolletés straks niet meer geschikt voor de (jonge) Disney+ kijkers? Zou dit te aanstootgevend zijn? En wat is de impact op andere decolletés in films en series op Disney+ of misschien wel op het witte doek? Slaat Disney door?

Disney+ blurt decolleté
Het blijkt dat Disney+ een decolleté heeft geblurd in de serie Wizards of Waverly Place waarin actrice Maria Canals-Barrera een minimaal inkijk zou hebben. Toch heeft Disney+ besloten de beelden te blurren... Minimaal merkwaardig te noemen. Of zouden er echt mensen zijn die dit niet vinden kunnen?


Even geleden werd duidelijk dat er een scène was aangepast uit de film Splash. Daarin is actrice Daryl Hannah heel kort naakt te zien. Die scène werd bewerkt met CGI-haar om haar blotte billen te bedekken. Ter vermaak.

NieuwsFilm

meest populair