Algemeen

Disney+ past decolleté aan? Waar gaat dit naar toe?

Aanpassingen op Disney+ zet vraagtekens...

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Het is allemaal erg tegenstrijdig wat Disney zo af en toe doet. In de grote Marvel-films zien we actrices is behoorlijk strakke pakjes en de nodige inkijk over het witte doek gaan en die films staan gewoon op Disney+. Maar nu blijkt dat een decolleté uit andere Disney+ content is geblurd...

De grote vraag is wat dit betekent voor de toekomst. Zijn decolletés straks niet meer geschikt voor de (jonge) Disney+ kijkers? Zou dit te aanstootgevend zijn? En wat is de impact op andere decolletés in films en series op Disney+ of misschien wel op het witte doek? Slaat Disney door?

Disney+ blurt decolleté
Het blijkt dat Disney+ een decolleté heeft geblurd in de serie Wizards of Waverly Place waarin actrice Maria Canals-Barrera een minimaal inkijk zou hebben. Toch heeft Disney+ besloten de beelden te blurren... Minimaal merkwaardig te noemen. Of zouden er echt mensen zijn die dit niet vinden kunnen?


Even geleden werd duidelijk dat er een scène was aangepast uit de film Splash. Daarin is actrice Daryl Hannah heel kort naakt te zien. Die scène werd bewerkt met CGI-haar om haar blotte billen te bedekken. Ter vermaak.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Tegenwoordig zijn er wel altijd doelgroepen die zich ‘aangevallen’ voelen, of ‘beschaamd’. Dit gaat wel te ver. Kindvriendelijk oke, maar dit? Belachelijk.

Dawgruule

Avatar

Was dit niet altijd zo?

Rich Art

Avatar

@Dawgruule: Ik lees inderdaad dat dat al het geval was inderdaad..

Ang3l

Avatar

Dit "wegstoppen" maakt t toch alleen maar interessanter voor kids? Anders was t waarschijnlijk niet eens opgevallen. Die Amerikanen doen echt zo puriteins paniekerijg over naakt. O wee als je kids iets bloots zien! (maar waar zijn de meeste teen pregnancies?)

Fluffer

Avatar

Onnozelaars

kokosnoot

Avatar

Ik wordt een beetje moe van Disney's usa preutsheid. Als dat ook al gaat blurren pfff net als een naakte vrouw even in beeld. Je kan nog echt merken dat de heft in de usa elke week nog naar de kerk gaat.

GreenHornet

Avatar

Als kind zitten ze aan tieten te zuigen aan hun moeder. Als ze ouder worden gaat Disney het verbieden om naar te kijken.

alforme

Avatar

hee ik denk dat kinderen onder een bebaalde leeftijd waneer ze aan borst van hun moeder zuigen hun ogen stijf dicht houden en onderwijl wel lekker knijpen en doorzuigen, als ze dan later groot zijn kunnen ze naar waarheid zeggen dat ze niet eens wisten dat hun moeder een tiet of zelfs twee had hun moeder zijn waarschijnlijk planken die kinderen krijgen uit de muur en volslagen sexloos zijn. op die manier zijn ze dan geschikt om te beslissen of een beetje decolleté gezien mag worden of niet. misschien maken ze in de toekomst wel films en animatie waar de mensen er uit zien als kartonnen dozen.

Ab.marskamp

Avatar

Ik heb er maar een wordt voor BELACHELIJK slaan hellemaal door

Decepticon

Avatar

Ik vind dat ze doorslaan. Gelukkig heb ik een film als Splash op dvd. Ligt er voor Disney denk ik aan voor wat voor leeftijdscategorie het materiaal is. Maar Splash is rated PG, dus ouderlijk toezicht is gewenst. Dan is een blote kont bedekken al doorslaan.
Marvel films zijn voor 12 jaar en ouder en voor jonger is er dan echt toezicht van een volwassene gewenst. Die films gaan ze het decolleté van Black Widow niet blurren hoor.

Frietgezicht

Avatar

Voor decollete ga ik naar het celebrity nieuws.

Artificialis

Avatar

Disney begint religieuze trekjes te krijgen. Als ze dan toch bezig zijn moeten ze eigenlijk meteen goed doorpakken. Blote enkels bijvoorbeeld, dat kan toch niet?

Carmine

Avatar

Disney is helemaal alleen schuldig aan de seksuele revolutie in de jaren 60 en nu zijn ze ineens preuts

Carmine

Avatar

Lijkt wel een sekte

Liller

Avatar

Kijk eens, om te vergelijken, naar de fantastische kinderfilm Ronja de Roversdochter. Ok, oude Scandinavische film, maar met blote tieten EN een hele groep piemels! Kan prima. Disney zou er waarschijnlijk pijn van in de borst krijgen. (No pun intended)

Eddie Singer

Avatar

Dan mogen uiteindelijk hele dikke of dunne mensen ook niet.
Het Huis van de Muis wordt steeds minder gastvrij.
It's a very small world after all....

NieuwsFilm

meest populair