Acteur over zijn buitenaardse Darkseid in de nieuwe 'Justice League'

Acteur over zijn buitenaardse Darkseid in de nieuwe 'Justice League'

De Darkseid-stem zullen we pas in 2021 gaan horen.

The Avengers-regisseur Joss Whedon besloot in 2017 om de superschurk Darkseid uit de Justice League-plannen van Zack Snyder te snijden. Dit deed hij waarschijnlijk omdat Warner Bros. eiste dat de film niet langer zou duren dan 120 minuten.

Nu is ondertussen bekend dat we de director's cut Zack Snyder's Justice League krijgen en daarin krijgen we wel de DC-schurk te zien. gespeeld / ingesproken door acteur Ray Porter. In gesprek met LightCast liet hij weten hoe fans hem benaderen.

Hoe gaat Darkseid klinken?
Het blijkt dat heel veel fans hem vragen naar de stem van Darkseid. "Er zijn vandaag veel vragen op Twitter, 'Kun jij de stem doen?' Maar nee, dat gaat niet gebeuren. Laten we wachten tot 2021. Je zult het horen als ik het hoor [lacht]."

"'Ik heb een aantal verschillende vocale gymnastische dingen geprobeerd om de stem te achterhalen," zei Porter over hoe hij tot de stem van Darkseid is gekomen. "Ik wilde dat het begrijpelijk was, maar het moest een stem zijn die niet van deze aarde komt. En dat is waar ik voor probeerde te gaan. Ook ik kan niet wachten om de stem te horen."

Nabwerking van de stem
"Ik weet dat ze er waarschijnlijk iets mee hebben gedaan, en ik kan niet wachten om dat te horen," voegde Porter toe. "Plus, die stem is niet iets dat ik echt zomaar opnieuw kan doen. Het is moeilijk, hard voor de stembanden."

De nieuwe Justice League verschijnt in 2021 op HBO Max. Verleden week plaatsten we al een video uit 2019 waarin Porter heel kort de stem laat horen.

NieuwsFilm

meest populair