Veelbelovende update 'Indiana Jones 5' en nieuwe regisseur James Mangold

Veelbelovende update 'Indiana Jones 5' en nieuwe regisseur James Mangold

Producent Frank Marshall is blij met de vooruitgang die achter de schermen wordt geboekt.

Indiana Jones is zonder twijfel een van de grootste film-iconen van de laatste 40 jaar. Over een tijdspanne van vier films hebben we Harrison Ford een aantal geweldige avonturen als de beroemde archeoloog zien beleven. Producent Frank Marshall, een van de creatieve geesten die bij alle Indy-films betrokken is geweest, geeft nu een hoopvolle update over Indiana Jones 5.

De film, die vooralsnog gepland staat voor een release in 2022, zou oorspronkelijk door Steven Spielberg worden geregisseerd. Sindsdien heeft Spielberg besloten niet langer te regisseren en het stokje over te geven aan James Mangold (Logan). Het is de eerste keer dat iemand anders dan Spielberg een Indiana Jones-film regisseert. Marshall zei het volgende over Mangold:

"Mangold is de ideale keuze omdat hij houdt van de franchise. Hij is een fantastische regisseur. Ik geloof dat hij en Harrison elkaar ook al langer kennen. Steven blijft daarnaast aan als producent, dus we hebben de beste mensen. Alle puzzelstukjes kwamen op het juiste moment bij elkaar.

Over het scenario kon Marshall enkel zeggen dat er momenteel aan wordt gewerkt. Door het coronavirus zullen de opnames voorlopig nog niet beginnen:

"Het allerbelangrijkste is de veiligheid van de cast, crew en iedereen die bij de film is betrokken. We proberen alle regelgeving in acht te houden om tot de beste oplossing te komen."

NieuwsFilm

meest populair