Celebrity

Mary-Kate Olsen vraagt 'weer' scheiding aan

Gezien de coronocrisis duurt dit langer dan normaal.

door FilmTotaal om 13:53 in Celebrity
Al een tijdje lang gaat het gerucht rond dat actrice Mary-Kate Olsen zou gaan scheiden van Olivier Sarkozy, de halfbroer van de voormalige Franse President, Nicolas Sarkozy. Nu heeft Olsen dan ook een scheiding aangevraagd.

De actrice, o.a. bekend van Beastly, had dit vorige maand reeds geprobeerd in New York, maar dit ging toen niet door aangezien de rechtbank zich toen alleen maar wilde focussen op belangrijke zaken en noodgevallen i.v.m. de coronacrisis. Olsen informeerde er begin deze maand opnieuw naar maar haar aanvraag werd weer geweigerd.

Noodzakelijk
Olsen heeft het nu een derde keer geprobeerd aangezien zij het wel ziet als een noodzaak. Zij beweert namelijk een mail te hebben gekregen van Sarkozy's advocaten die haar vragen voor juni zijn appartement uit te verlaten.

Wat de exacte reden voor de scheiding is, is niet duidelijk, al liet een goede vriend van Sarkozy (die niet bij naam genoemd wil worden) weten dat de 50-jarige Fransman niet bepaald een gemakkelijke man is: ''Olivier komt altijd vriendelijk en leuk over, maar het is een echte haai. Het is niet iemand met wie je problemen wil krijgen''.

Lastig
Deze vriend van Sarkozy denkt dan ook dat scheiding wel eens lastig zou kunnen verlopen: ''Olivier was al eerder getrouwd maar toen hij scheidde van zijn eerste vrouw hebben ze elkaar het leven behoorlijk zuur gemaakt. Ik verwacht dat dat met Mary-Kate niet anders zal gaan.''

Blijkbaar zouden beide bekendheden ook andere plannen hebben. Zo zou Olivier naar verluidt willen dat Mary-Kate meer thuis zou blijven. De actrice heeft het behoorlijk druk en zou zelf graag ook kinderen willen, iets waar de 50-jarige Sarkozy geen interesse in zou hebben.

NieuwsFilm

meest populair