Celebrity

Eva Longoria gedraagt zich als een man

Zo bemachtigde ze de regie voor haar film.

door FilmTotaal om 13:54 in Celebrity
Eva Longoria, o.a. bekend van de serie Desperate Housewives en de recente Dora, is niet alleen actrice maar regisseert zelf ook. Nu komt ze met de film Flamin' Hot, waarvan ze de regiestoel heeft weten te bemachtigen omdat ze zich gedroeg als een 'witte man'.

Flamin' Hot gaat over Richard Montanez, die begint als een conciërge in het Frito-Lay bedrijf maar uiteindelijk het beroemde chipsmerk uitvindt Flamin' Hot Cheetos, dat is uitgegroeid tot een van de populairste snacks ter wereld.

Ambitie
Longoria wilde zijn verhaal dan ook maar wat graag verfilmen: ''Ik wil een film maken over deze man die zo'n ongelooflijk leven heeft gehad en de nummer één snack ter wereld heeft uitgevonden''. De 45-jarige Longoria liet weten dat ze belangrijk en waardevol advies heeft gekregen van producent Brian Tanen, waardoor ze het project wist te bemachtigen.

''Ik had het er met hem over en was me als het ware aan het trainen voor het gesprek toen hij mij zei: ''Stop. Je moet dit anders doen. Doe je grote mannen broek aan. Vraag niet of je de film mag maken. Je gaat daar gewoon naar binnen en zegt wat je gaat doen, wie je gaat casten, hoe je het gaat filmen. Doe alsof het project al van jou is''''.

Succesvol
Longoria liet weten dat het resultaat er mocht zijn: ''Ik dacht bij mijzelf: Inderdaad, dit zou wel eens kunnen werken. Ik ben geen man en ik ben niet wit, dus ik zou er nooit zelf aan gedacht hebben het zou te doen. Het was een hele verandering en ik moest me eraan aanpassen, maar het is wel gelukt''.

''Ik denk dat veel vrouwen in een interview ook graag open en volgzaam willen overkomen. We willen medewerkend zijn. Je kunt ook niet veel anders doen tijdens het begin van je carrière, maar naarmate je een naam voor jezelf maakt mag je jezelf wel wat meer vrijheid gunnen''.

NieuwsFilm

meest populair