3 onheilspellende films die nu gewoon op Netflix staan

Dit zijn drie films waarvan je weet dat het nog wel eens slecht af kan gaan lopen.

Op Netflix staan allerlei actiefilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Welke vind jij de beste?


The Mist (2007)

Regie: Frank Darabont | Hoofdrollen: Thomas Jane, Toby Jones, Marcia Gay Harden en William Sadler

Deze verfilming van het boek van Stephen King is toch wel een erg vermakelijke. De mist die zich verzamelt rond een supermarkt doet rare dingen met aanwezige mensen. En dan is er uiteraard nog het moment dat ze wel weg moeten en op zoek moeten naar hulp. Op Netflix staat ook de serie The Mist... En dat is niet direct een aanrader.


The Cabin in the Woods (2012)

Regie: Drew Goddard | Hoofdrollen: Chris Hemsworth, Richard Jenkins, Jodelle Ferland en Bradley Whitford

Deze lollige horrorfilm gaat over een hutje in een bos en dan weet je al genoeg. De film komt van Drew Goddard (Bad Times at the El Royale, 2018) is met recht onheilspellend. Mocht je de film nog niet hebben gezien; maak je op voor verrassingen! Ook vermakelijk is dat Chris Hemsworth (Thor) in de film zit en opvallend genoeg niet het personage is dat overblijft.


The Road (2009)

Regie: John Hillcoat | Hoofdrollen: Charlize Theron, Viggo Mortensen, Robert Duvall, Guy Pearce, en Kodi Smit-McPhee

Deze post-apocalyptische thriller doet af en toe behoorlijk onheilspellend aan. En dat is logisch, aangezien we een reis van een vader en zijn jonge zoon volgen door een landschap vol gevaren. Er is een prachtrol van Viggo Mortensen en regisseur Hillcoat maakte niet veel later het sterke Lawless. Heb je The Road nog niet gezien? Doen!



NieuwsFilm

meest populair