'Avatar 2' geeft eindelijk nieuwe plotdetails prijs

'Avatar 2' geeft eindelijk nieuwe plotdetails prijs

We leren weer wat nieuws over de film van James Cameron.

Er is een decennium verstreken sinds James Camerons Avatar in de bioscopen uitkwam en de best verdienende film ooit werd (tot Avengers: Endgame zich aandiende natuurlijk). Sindsdien werkt Cameron aan nieuwe films in de franchise, beginnende met Avatar 2 dat in december 2021 uitkomt.

Veel weten we nog niet over de film. Vandaag vertelt producent Jon Landau weer het nodige over de film. "Dit is het verhaal van de Sully-familie en wat iemand doet om zijn gezin bij elkaar te houden," aldus Landau.

Gedwongen weg
"Jake en Neytiri hebben een gezin in deze film. Ze worden gedwongen hun huis te verlaten en gaan weg, verkennen verschillende gebieden van Pandora. Zo brengen ze ook heel wat tijd op het water, rond en in het water door. Ik vraag me altijd af waarom mensen vandaag de dag zich meer dan ooit wenden tot entertainment. Volgens mij is dat om te kunnen ontsnappen, te ontsnappen aan de wereld waarin we zitten en om te ontsnappen aan de druk die ze in hun levens voelen."

Dat de film over de familie van Neytiri en Jake Sully gaat, wisten we natuurlijk al. Maar dat ze gedwongen hun huis moesten verlaten wisten we nog niet. Waarschijnlijk komt dat doordat de mensen terugkeren op Pandora om wederom achter Unobtanium aan te gaan.

NieuwsFilm

meest populair