Algemeen

Nieuwe Pirates 2 beelden

door Peter Hendrix op 21.06.2006 om 08:56 in Algemeen
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest walst vanaf 20 juli, in minder dan een maand dus, de Nederlandse bioscoopzalen binnen. Inmiddels zijn er weer 6 nieuwe foto's opgedoken van Captain Jack Sparrow, Will Turner , Elizabeth Swann en enkele andere personages uit dit grote piratenepos.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MikeyMo

Avatar

Nog een paar beelden en dan kunnen we ze allemaal achter elkaar plakken en dan hebben we ook de film :P

Arthaum

Avatar

Ik vraag me tog af waarom die 2 piraten ook weer meedoen...

eddys

Avatar

Ik kan t mis hebben, maar vechten Will en Jack in deel 2 TEGEN elkaar? Gezien het 1e en 2e plaatje. Ook in 1 van de trailers lijkt t zo als ze op een gegeven moment met een rad naar beneden denderen. Ben benieuwd hoe het verhaal gaat lopen dan. Weet iemand er van toevallig?

j.o.r.i.s

Avatar

eddys "ik kan t mis hebben, maar vechten Will en Jack in deel 2 TEGEN elkaar? Gezien het 1e en 2e plaatje. Ook in 1 van de trailers lijkt t zo als ze op een gegeven moment met een rad naar beneden denderen. Ben benieuwd hoe het verhaal gaat lopen dan. Weet iemand er van toevallig?"


Het is toch altijd een beetje een haat/liefde verhouding tussen die 2

mov!elover

Avatar

Speelt die dude in de laatste foto niet in "the office"?

therealalexander

Avatar

mov!elover "Speelt die dude in de laatste foto niet in "the office"?"

ja Smiley face

jeffie

Avatar

Als Jack Sparrow net zo goed in deel 2 als in deel 1 is word de film een succes...kan niet wachten tot 20 juli..helaas ben ik dan op vakantie dus moet ik hem 2 weekjes later kijken:'(

spacey

Avatar

jeffie "Als Jack Sparrow net zo goed in deel 2 als in deel 1 is word de film een succes...kan niet wachten tot 20 juli..helaas ben ik dan op vakantie dus moet ik hem 2 weekjes later kijken:'("


Waarom ga je dan op vakantie? Dat hoor je niet vaak, dat mensen spijt krijgen van een vakantie die nog niet eens plaats vond. Btw, komt die film daar niet tegelijk uit als hier in NL? Dan kun je hem daar ook kijken Smiley face

Queenfan

Avatar

Gaaf :D .. nog heel even wachten....

NieuwsFilm

meest populair