Wow! Zack Snyder onthult superschurk Darkseid in 'Justice League'

Het lijkt erop dat we de komende tijd nog heel wat teases krijgen.

Mocht je benieuwd zijn hoe de superschurk Darkseid er straks uit ziet in de Snyder Cut van Justice League, dan hebben we verrassend genoeg nu al een antwoord voor je. Zack Snyder plaatste namelijk een foto van hem op sociale media.

Op Twitter zien we nu voor het eerst een officieel beeld van Darkseid. Hij is de superschurk die gepland stond als de schurk van de tweede Justice League-film. In de eerste zagen we Steppenwolf die het tegen hem opnam. De vraag is ook of Darkseid wel een grote rol gaat krijgen in de Snyder Cut; die kans lijkt klein. De kans is wel groot dat we zien hoe Steppenwolf meer de wil van Darkseid uitvoert.

Wie is Darkseid
Darkseid is een superschurk die het op nam tegen de hele Justice League. In de comics is hij geboren op de planeet Uxas en de heerser van de planeet Apokolips. Hij wil met behulp van de Anti-Life Equation het universum veroveren en gebruikt daar in Justice League de Mother Boxes voor.

Daarvan liggen er drie op Aarde, die verdeeld zijn onder Atlantis, de mensen en de Amazones. In de eerste versie van Justice League zagen we hoe Steppenwolf die Mother Boxes moest verzamelen en daarbij tegen de verenigde kracht van de Justice League aanliep.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair