Foto uit 'Last Night in Soho' van 'Baby Driver'-regisseur Edgar Wright

Foto uit 'Last Night in Soho' van 'Baby Driver'-regisseur Edgar Wright

Ook deze film is nu uitgesteld naar 2021.

Alweer een tijdje geleden zagen we een eerste foto uit de film Last Night in Soho van regisseur Edgar Wright die je waarschijnlijk kent van de misdaadkomedie Baby Driver en de Blood and Ice Cream-trilogie. Nu is duidelijk dat ook deze film flink is vertraagd.

Via de regisseur zelf is bekend geworden dat de film maar liefst zeven maanden is opgeschoven van september dit jaar naar 23 april 2021. De boosdoener is uiteraard het coronavirus. Wright heeft niet voldoende tijd gehad om de film af te ronden en dit gaat hem klaarblijkelijk komende maanden ook niet lukken.

Nieuwe foto uit Last Night in Soho
Hieronder zie je een nieuwe foto van actrice Anya Taylor-Joy (The New Mutants) en Matt Smith (Terminator Genisys). Ook zijn er rollen voor onder meer Terence Stamp (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children) en Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit).


In de psychologische horrorthriller zien we hoe de jonge Eloise een obsessie voor ene Sandy ontwikkelt. Sandy groeide echter op in Londen in de jaren 60, terwijl Eloise niet in dezelfde tijdsperiode leeft. De eigenaardige band leidt tot verschrikkelijke gebeurtenissen.

NieuwsFilm

meest populair