Algemeen

Sony maakt van 'Spider-Man 3' een 'futuristische film'

De filmstudio slaat de handen ineen met automerk Hyundai.

door Jeffrey Kouters om 14:14 in Algemeen
Sony heeft een deal gesloten met Hyundai voor vijf films waarin de nieuwe modellen en technologie├źn van de autofabrikant te zien zullen zijn. Dat onthult Deadline. Interessant is dat een van die films de derde Spider-Man-film betreft.

Het merk heeft zijn naam verbonden aan Uncharted (juli 2021), Spider-Man 3 (november 2021) en Spider-Man: Into The Spider-Verse 2 (oktober 2022) en twee blockbusters die later bekend zullen worden gemaakt.

Met de deal wil Hyundai vooral zijn mobiliteitsvisie voor de toekomst aan de wereld presenteren, waarbij het onder meer gaat om de revitalisering van steden en stimulering van stedelijke luchtmobiliteit.

Concreet zal Hyundai bijvoorbeeld meedenken over de infrastructurele werken en voertuigen die in de vijf films te zien zullen zijn. Ook zullen de twee bedrijven de handen ineenslaan bij het promoten van de films.

Marvel-fans reageren enthousiast op het nieuws, omdat het mogelijkheden met zich meebrengt om het Marvel Cinematic Universe een extra futuristisch tintje mee te geven.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

HK_84

Avatar

"Marvel-fans reageren enthousiast op het nieuws, omdat het mogelijkheden met zich meebrengt om het Marvel Cinematic Universe een extra futuristisch tintje mee te geven."

Meer nog dan alle CGI al doet? Zegt me eigenlijk niet zo veel dit bericht.

NieuwsFilm

meest populair