Slechterik voor Marvel-film 'Gambit' is nu bekend

De gecancelde superheldenfilm met Channing Tatum.

In 2014 werd bekend dat er een film rond het X-Men personage Gambit in ontwikkeling was bij 20th Century Fox. Acteur Channing Tatum moest de titelrol spelen en regisseurs als Doug Liman, Rupert Wyatt en onlangs Gore Verbinski waren eraan verbonden. Nu wordt duidelijk welke schurk in de superheldenfilm te zien had moeten zijn.

In 2019 werd Gambit helemaal van de kalender gehaald en niets wijst erop dat Marvel Studios verder wil met het plan. Via IGN wordt nu duidelijk dat Mister Sinister de slechterik moest worden. Franchiseproducent Simon Kinberg meldt dat ernaar werd gehint aan het einde van X-Men: Apocalypse.


"We hinten ernaar aan het einde van Apocalypse. Essex Corp zie je als woord aan het einde van Apocalypse. We hebben het erover gehad om daar iets mee te doen, maar ik kan niet verder over de details praten omdat het niet langer eigendom is van 20th Century Fox, maar van het MCU. Ik heb geen idee wat het plan is. Maar Mister Sinister zou voorkomen in de Gambit-film met Channing Tatum."

Mister Sinister
Deze superschurk uit de comics van Marvel wordt al lang met een filmdebuut in verband gebracht. Hij dankt zijn krachten aan de schurk Apocalypse, maar is ook zijn vijand. Ook neemt hij het op tegen de X-Men. Hij is in staat tot klonen, bovenmenselijke eigenschappen te creëren en mutantenkrachten te beheersen.



NieuwsFilm

meest populair