Algemeen

Slechterik voor Marvel-film 'Gambit' is nu bekend

De gecancelde superheldenfilm met Channing Tatum.

door Bram de Groot om 11:00 in Algemeen
In 2014 werd bekend dat er een film rond het X-Men personage Gambit in ontwikkeling was bij 20th Century Fox. Acteur Channing Tatum moest de titelrol spelen en regisseurs als Doug Liman, Rupert Wyatt en onlangs Gore Verbinski waren eraan verbonden. Nu wordt duidelijk welke schurk in de superheldenfilm te zien had moeten zijn.

In 2019 werd Gambit helemaal van de kalender gehaald en niets wijst erop dat Marvel Studios verder wil met het plan. Via IGN wordt nu duidelijk dat Mister Sinister de slechterik moest worden. Franchiseproducent Simon Kinberg meldt dat ernaar werd gehint aan het einde van X-Men: Apocalypse.


"We hinten ernaar aan het einde van Apocalypse. Essex Corp zie je als woord aan het einde van Apocalypse. We hebben het erover gehad om daar iets mee te doen, maar ik kan niet verder over de details praten omdat het niet langer eigendom is van 20th Century Fox, maar van het MCU. Ik heb geen idee wat het plan is. Maar Mister Sinister zou voorkomen in de Gambit-film met Channing Tatum."

Mister Sinister
Deze superschurk uit de comics van Marvel wordt al lang met een filmdebuut in verband gebracht. Hij dankt zijn krachten aan de schurk Apocalypse, maar is ook zijn vijand. Ook neemt hij het op tegen de X-Men. Hij is in staat tot klonen, bovenmenselijke eigenschappen te creëren en mutantenkrachten te beheersen.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Die scene was me wel opgevallen, maar omdat Sinister weinig links heeft met gambit (t is juist veel meer Cyclops, Jeanne en Cable) had ik deze link echt nooit gelegd.

Robbepost

Avatar

Als Marvel overnieuw begint lijkt het me wel cool als ze wat comic getrouwer te werk gaan.
Het vaste X-men team met Cyclops als leider en ook Gambit erin.

Ik heb van X2, First Class, Days of puture past en Logan echt wel genoten hoor, maar stoorde me wel aan sommige karakters.
Cyclops was altijd maar een lulletje en Mystique was in de nieuwste films een X-men (leider). Sabretooth was in de eerste film lachwekkend en in Origins qua uiterlijk een hele andere mutant. Apocalypse leek nergens op en Phoenix is met name in de laatste 2 films een aanfluiting.
Ook dat serum van Beast uit de laatste films vind ik onzin. Pak dan gewoon een onbekende knoest die er constant als beest uitziet. Niet de helft van de tijd Nicolas Hoult en de andere helft een furby.

Xavier, Magneto en Wolverine zijn altijd wel erg goed vertolkt geweest!

Chrischzz

Avatar

"According to Simon Kinberg, the post-credits scene of X-Men: Apocalypse is directly connected to the events of Logan. One of the major revelations in Logan was that Alkali-Transigen used Wolverine's DNA to create the mutant Laura. This heavily implies that Laura was made from the blood sample collected by Essex Corp. in the post-credits scene of X-Men: Apocalypse."

Las ik dan weer hier: https://xmenmovies.fandom.com/wiki/Essex_Corporation

En we hebben al het Essex house gehad in Deadpool2.

RoberPaulsen

Avatar

@Robbepost opnieuw beginnen? Alsjeblieft niet zeg!

Robbepost

Avatar

^Wat dan? Doorgaan met het rommelige universum na 2 afschuwelijke films...... zonder Wolverine.......

Timothy

Avatar

Sinister weinig links met Gambit? The Mutant Massacre is één van de belangrijkste verhalen uit de X-Men geschiedenis. Daar werd de rol van Gambit pas achteraf duidelijk (het personage bestond nog niet eens toen het verhaal uitkwam), maar het was wel dé reden dat hij nog altijd niet helemaal vertrouwd wordt.

Sand

Avatar

Damn, wacht al zolang op Sinister die ging meedoen... helaas..
ik deel trouwens dezelfde mening als Robbepost..
Opgegroeid met de comics en cartoons van Xmen , men favoriete personage was Gambit, maar hoe ze die verneukt hebben is echt triestig..
Net als Rogue en Cyclops trouwens..

Frietgezicht

Avatar

Sinister is wel een grote badguy, die hoort in een X-Men film. Hij heeft ook altijd mutanten onder zich.

Tijd dat ze die cartoons van Savage Land verfilmen. Sinister, Sauron, dinosaurussen, kan wel een heerlijk filmpje worden.

Artificialis

Avatar

Godzijdank krijgen we Channing Tatum niet meer als Gambit te zien.

Goku32

Avatar

Kan niet wachten op deze film gambit was mij favo charachter in de x men

NieuwsFilm

meest populair