Is 'Tenet' een soort van vervolg op 'Inception'?

Is 'Tenet' een soort van vervolg op 'Inception'?

Wat heeft dit te betekenen?

In 2010 verscheen van Christopher Nolan de film Inception. Deze actiethriller nam ons mee op reis in een wereld waarin tijdvertragende dromen gebruikt worden om mensen te beïnvloeden. In Nolan aanstaande Tenet speelt tijd opnieuw een rol.

Het is nog een beetje onduidelijk hoe tijd een rol speelt. Het lijkt erop dat in de film tijd achterstevoren wordt meegemaakt, waardoor de uitkomst in het heden beïnvloed zou kunnen worden. Aan hoofdrolspeler John David Washington werd gevraagd te reageren op de fantheorie dat Tenet een vervolg is op Inception. Washington tegenover Esquire:


"Ik zou zeggen dat Tenet schoonfamilie is van Inception. Ze zijn verwant aan elkaar. Ze komen samen voor Thanksgivings, familiebarbecues, dat soort dingen. Verder woont de een in Europa... de ander in Compton."

Humor van Washington Jr.
Onderstaande video maakt duidelijk dat bovenstaande reactie vol met humor zit. Maar wie weet spelen de films wel in dezelfde wereld af... De kans is echter klein, aangezien er tot op heden geen concrete aanwijzingen zijn dat dit zo is. Het is voorlopig afwachten!



NieuwsFilm

meest populair