Celebrity

Meghan Markle wordt lastiggevallen door... drones

De paparazzi kennen geen grenzen om dat ene unieke kiekje in handen te krijgen.

door FilmTotaal om 13:12 in Celebrity
Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle wonen sinds enige tijd in Los Angeles, maar de door hen zo verlangde rust lijken ze daar niet te gaan vinden. Het stel heeft namelijk al meermaals aangifte moeten doen bij de politie vanwege incidenten met drones.

De paparazzi zetten alle mogelijke middelen in om het perfecte plaatje te schieten van een celebrity. In Hollywood Hills, de peperdure wijk waar Harry en Meghan sinds maart wonen met hun zoontje Archie, maken de nieuwsgierige fotografen het echter wel heel bont. Volgens ingewijden vliegen er namelijk geregeld cameradrones over het huis van het stel en komen die steeds dichterbij.

En daar zijn Harry en Meghan absoluut niet blij mee. Volgens verschillende Amerikaanse media heeft het koninklijke echtpaar daarom ook de politie ingeschakeld. Hoewel iedereen vermoedt dat het inderdaad gaat om drones van de paparazzi, is Meghan er volgens een insider niet helemaal gerust op, omdat de drones ook van kwaadwillenden zouden kunnen zijn.

In Engeland voeren Harry en Meghan al langer een harde strijd tegen de agressieve roddelpers. Zo klaagde het stel een aantal bladen aan vanwege het verspreiden van leugens. De constante aanvallen van de roddeljournalistiek vormden een belangrijke reden voor de twee om vorig jaar een stap terug te treden binnen het Britse koningshuis.

NieuwsFilm

meest populair