Algemeen

Horrorfilm 'Run Sweetheart Run' van Blumhouse direct naar streaming

Geen bioscooprelease voor Run Sweetheart Run.

door Bram de Groot om 12:15 in Algemeen
Het was te verwachten dat steeds meer kleinere films toch direct verschijnen via streaming, ondanks de nodige pressie vanuit de bioscoopwereld om dit vooral niet te doen. Blumhouse kiest ervoor om de horrorfilm Run Sweetheart Run direct op streaming uit te brengen.

En ergens is dat wel opvallend aangezien de film van regisseur Shana Feste (Boundaries, Endless Love) redelijk goed werd ontvangen na de première tijdens het Sundance Film Festival eind januari dit jaar.

Run Sweetheart Run naar Amazon
De horrorfilm moest begin mei in de bioscoop verschijnen en zal nu debuteren via Amazon Studios en daarmee waarschijnlijk direct op Amazon Prime Video. Wanneer deze verschijnt is niet bekend. Op Rotten Tomatoes staat de film na 14 recensies op een nette 71 procent.

Run Sweetheart Run gaat over de vrouw Shari (Ella Balinska) die op een blind date gaat met Ethan (Johan Philip Asbæk). De man vertoont echter gewelddadig gedrag en de doodsbange vrouw slaat op de vlucht. Maar haar date zet de achtervolging in en het blijkt dat Ethan veel gekker is dan ze al dacht.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Tja alweer een film die ik niet zal zien dus , ik ga me echt niet op allerlei streamingdiensten abboneren .
Jammer dat dit in de toekomst steeds meer gaat gebeuren.

NieuwsFilm

meest populair