Algemeen

Actrice Connie Nielsen nog steeds hoopvol over 'Gladiator 2'

Regisseur Ridley Scott zou nog steeds werken aan het vervolg op zijn meest succesvolle film.

door Zilko Tarici om 13:47 in Algemeen
Gladiator is dit jaar alweer 20 jaar oud, maar voor veel filmliefhebbers zal het nog niet lang geleden lijken dat ze Russell Crowe voor het eerst zagen als Maximus Decimus Meridius, de rol waarvoor hij een Oscar won. Ondanks het einde van die film, wordt er al jaren gesproken over een sequel. Actrice Connie Nielsen, die momenteel de pers te woord staat over haar rol in Wonder Woman 1984, gaf een update over de status van het vervolg.

In Gladiator zagen we Nielsen als Lucilla, de zus van Commodus (Joaquin Phoenix). Tijdens een gesprek met Entertainment Weekly zei de actrice het volgende over de mogelijkheid van Gladiator 2

"We hebben gehoord van de producenten. Het is momenteel een kwestie van welke film Ridley het eerst wil maken. Hij heeft een super druk schema. Ook COVID speelt hier natuurlijk een rol in. Ik zou in elk geval zeker interesse hebben, want het is een geweldig project om aan mee te werken."

Maximus herleeft?
In het jaren geleden geschreven script van Gladiator 2 (dat er inmiddels misschien heel anders uitziet), zou Ridley Scott een manier hebben gevonden om Russell Crowe's Maximus weer tot leven te brengen. Maar dan wel op een 'fantasy'-achtige manier... Gezien het feit dat de eerste film een meer realistische benadering heeft, is het nog maar de vraag of het publiek een dergelijke twist zou zien zitten.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

HOeft niet, was goed zo, waarom een vervolg, zie totaal geen reden

Robbepost

Avatar

Niet doen!
Nielsen is wel echt een mooie vrouw!

chefry1983

Avatar

Altijd maar vervolgen. Als vervolgen geen nut hebben dan worden ze nutteloos en gaan weinig mensen het kijken

Civilian Supreme

Avatar

Kan op zich wel maar laat deel 1 wel intact, dus geen fantasie onzin. Maximus is dood.
Als er een mooi verhaal in zit wat betreft Lucius, ach waarom dan niet.
Laat dan zien dat de dood van Maximus ervoor heeft gezorgd dat Lucius een heldhaftige leider is geworden en er van alle kanten word geprobeerd hem onderuit te halen. Zijn moeder die vermoord word, hij van de troon gestoten. Terechtkomt bij 1 van de overlevende gladiatoren ten tijde van Maximus en langzaamaan zijn plek weer heroverd. Zoiets....

Sunspot

Avatar

^

Zou kunnen, zonder Maximus. Maar dan hoeft het ook weer niet, goed geweest zo

Frietgezicht

Avatar

Slaat nergens op. Sommige films zoals Titanic, Schlinder’s List, Pan’s Labyrinth, Braveheart, Freddy Got Fingered, Seven, Zodiac, etc zijn gewoon films die geen vervolg horen te krijgen.

Civilian Supreme

Avatar

Freddie... had al geen eens een origineel moeten hebben.

Fluffer

Avatar

Hij heeft alien al verknoeit , gaat hij dat nu ook doen met gladiator?

Sunspot

Avatar

^

Alien? WAs er ja, maar was niet het ergste, hij heeft de Engineers hard verpest, was zoveel interessanter, maar nee, moest even wat simpele aliens erin gooien en dus Engineers erbij maar even pfff.

Zo zonde allemaal

WATTIAKOONNUSALAUT.

Avatar

Niet nodig anders gaat het lijken op
een serie nokken ermee!

WATTIAKOONNUSALAUT.

Avatar

Stoppen ermee ! anders gaat het lijken
op een serie mooi geweest zo!

NieuwsFilm

meest populair