Algemeen

Peperdure 'Mulan' dan toch op Disney+ te zien en niet in de bioscoop?

Disney zou mogelijk besluiten om de film niet in de bioscoop uit te brengen.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Mocht Disney besluit om Mulan niet in de bioscopen uit te brengen, dan kan dat goed uitpakken voor de studio. Dat denkt een analist op Wall Street. Op langere termijn zou dit volgens hem goed kunnen zijn voor het bedrijf.

Officieel wil Disney Mulan nog altijd eind juli uitbrengen in de bioscoop. Eigenlijk had de film allang moeten draaien, maar de release werd uitgesteld vanwege het coronavirus. Nu juli dichterbij komt, is nog altijd niet zeker dat de film in de bioscoop uitkomt.

Naar Disney+
Volgens Wall Street-analist Michael Nathanson is het beter voor Disney om de film niet uit te brengen in juli. Sterker nog, hij denkt dat het geen gegeven is dat de film uitkomt in de bioscoop. Veel medewerkers op de marketing- en distributieafdeling hebben nog verlof vanwege het coronavirus.

Nathanson denkt dat het bedrijf de film misschien exclusief uit kan brengen op Disney+. Dat zou op langere termijn beter kunnen zijn voor het bedrijf. Dan hoeft de marketing niet helemaal opgestart te worden in minder dan twee maanden en kan er meer geld bespaard worden.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Ze doen maar , ik ben niet geïnteresseerd in Disney live verfilmingen .

Gigan72

Avatar

Fuck Disney

GreenHornet

Avatar

Maak me meer zorgen om HBO max

Danos1

Avatar

Mooi schijnt een erg goede en mooie film te zijn geworden

Danos1

Avatar

@ greenhornet in welk opzicht?

Decepticon

Avatar

Gaan we nu serieus bij elke grote uitgestelde film deze suggestieve artikelen krijgen?
De ene week zegt een insider dat de film gewoon in de bios komt, de andere week zegt een analist dat het goed mogelijk is dat de film naar streaming komt, want dat zou financieel beter zijn.

adofmirosch

Avatar

Disney in de laatste jaren steeds verder gezakt in kwaliteit. De meeste films sla ik dan ook over. Een Mulan film met een magische heks hoef ik ook niet te zien.

jochemb

Avatar

Ze gaan de film eerder uitstellen dan op Disney+ gooien. De laatste paar live action films haalde meer dan een miljard op, dat soort bedragen willen ze echt niet mislopen.

Dit is niet Artemis Fowl waarover de verwachtingen toch al niet zo positief waren.

kokkie2505

Avatar

De live-action versie is echt fantastisch. Gelukkig deze in maart al kunnen zien, maar ik hoop wel dat hij nog uit komt in de bios, want ik wil m nog wel ff in IMAX en 4D zien.

GizMogwai

Avatar

Guys 'n dolls. Geef het een kans. De azijngehalte is hier iets aan de hoge kant.

kokkie2505

Avatar

Net een persvoorstelling vlak voor de lockdown

NieuwsFilm

meest populair