Gaaf: 'Spider-Man 3' brengt mogelijk J. Jonah Jameson terug

Gaaf: 'Spider-Man 3' brengt mogelijk J. Jonah Jameson terug

J.K. Simmons tekende in elk geval voor meer films.

Acteur J.K. Simmons keerde heel onverwacht terug als J. Jonah Jameson in Spider-Man: Far From Home. En nu blijkt dat de acteur voor nog veel meer Spider-Man films getekend heeft.

De acteur sprak met PeopleTV en onthulde dat hij getekend heeft voor meerdere films. Simmons werd gevraagd of hij in Spider-Man 3 te zien zal zijn en wilde daar niet direct op in gaan. Wel vertelde hij dat hij getekend heeft voor meerdere films, dus als Marvel het wil, is hij te zien.

Meer films
"Toen we tekenden voor de eerste film, tekenden we ook voor twee vervolgen," aldus Simmons. "Maar dat is eenzijdig. In dit geval is het zo dat ze mijn personage niet per se gebruiken in de volgende films. Maar het was in elk geval geweldig om deze kans te krijgen."

Simmons was in de derde Sam Raimi-film voor het laatst te zien als Jameson en is tot nu toe het enige personage dat de sprong naar het MCU maakt. Mooi is het wel, want daarmee krijgen fans precies de versie van Jameson die heel erg aansloeg toen Raimi nog de Spider-Man-films maakte.

NieuwsFilm

meest populair