Algemeen

Gaaf: 'Spider-Man 3' brengt mogelijk J. Jonah Jameson terug

J.K. Simmons tekende in elk geval voor meer films.

door Jim Pedd om 10:39 in Algemeen
Acteur J.K. Simmons keerde heel onverwacht terug als J. Jonah Jameson in Spider-Man: Far From Home. En nu blijkt dat de acteur voor nog veel meer Spider-Man films getekend heeft.

De acteur sprak met PeopleTV en onthulde dat hij getekend heeft voor meerdere films. Simmons werd gevraagd of hij in Spider-Man 3 te zien zal zijn en wilde daar niet direct op in gaan. Wel vertelde hij dat hij getekend heeft voor meerdere films, dus als Marvel het wil, is hij te zien.

Meer films
"Toen we tekenden voor de eerste film, tekenden we ook voor twee vervolgen," aldus Simmons. "Maar dat is eenzijdig. In dit geval is het zo dat ze mijn personage niet per se gebruiken in de volgende films. Maar het was in elk geval geweldig om deze kans te krijgen."

Simmons was in de derde Sam Raimi-film voor het laatst te zien als Jameson en is tot nu toe het enige personage dat de sprong naar het MCU maakt. Mooi is het wel, want daarmee krijgen fans precies de versie van Jameson die heel erg aansloeg toen Raimi nog de Spider-Man-films maakte.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GizMogwai

Avatar

Tobey for Spider-Man.

adofmirosch

Avatar

Hij speelde de rol echt fantastisch in de oude films!

Moviemagic

Avatar

Tobey zullen ze niet meer snel nemen als spider-man. De films vind ik echter leuker dan die van Tom Holland. Verre van perfect maar wel leuker. Dat is natuurlijk persoonlijke mening. Ongetwijfeld hele hordes mensen die het anders zien.

adofmirosch

Avatar

^
Sluit ik mij bij aan. Vind het zelfs de enigste Spider-man films die nog best zijn geslaagd. En dan bedoel ik natuurlijk deel 1 & 2. Maar zelfs deel 3 & de beide Sony flops, vind ik nog leuker om te kijken dan de twee gedrochten uit het mcu.

Daanminator

Avatar

Die met holland vind ik de minste, met tobey de beste.

Ereptile

Avatar

De Spider-Man films van Sam Raimi hadden niet de focus om een groter filmuniversum te bouwen. De focus lag alleen op Peter Parker en zijn groei als Spider-Man. Tom Holland vind ik wel goed als een moderne Peter Parker en vooral The Vulture en Mysterio waren echt goed uitgewerkt. Maar het mist inderdaad wel de charme van de Raimi films.

Spider-Man 2 was ook gewoon een geweldige film trouwens. Doc Ock blijft een geweldige villain!

Goku32

Avatar

Hij speelde de rol fantastisch geweldige acteur is het

Civilian Supreme

Avatar

Tom Holland is perfekt als Spidey/Parker, jammer dat de films zo matig zijn. Tijd dat ze bij marvel eens wat minder op safe spelen.

Frietgezicht

Avatar

Eens met de meeste mensen dat Tobey en de Raimi films bagger zijn.

NieuwsFilm

meest populair