Video

'Lord of the Rings'-cast doet leuke onthullingen tijdens reünie

Een leuke Zoom-sessie bracht de hele cast weer bij elkaar.

door Jim Pedd om 06:33 in Video
De cast van de Lord of the Rings-trilogie van Peter Jackson kwam weer bij elkaar. Josh Gad organiseerde een bijeenkomst op Zoom en daar werden heel wat leuke onthullingen gedaan.

De castleden kwamen bij elkaar voor One Zoom To Rule Them All en sprak over het maken van de filmreeks. Daarbij werden nieuwe details onthuld over de films. Ook was het gewoon een erg leuke sessie om te volgen (onderaan dit bericht vind je de video).

Gandalfs tekst
Een van de leukste momenten is dat Phillipa Boyens bekent dat de meeste epische teksten van Gandalf, bijvoorbeeld You shall not pass wat hij tegen de Balrog roept. Niet van Tolkien komt. Dat komt van haar af; Tolkien bedacht de tekst You will not pass. Ook geinig is dat zij de tekst bedacht: "A wizard is never late, Frodo Baggins. Nor is he early. He arrives precisely when he means to."

Zo waren er meer onthullingen in de behoorlijk leuke Zoomsessie. Bekijk hem hieronder!2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jwk

Avatar

Nou, wat een hot nieuws.....

Pepej

Avatar

Alweer lang geleden dat ik ze heb gelezen dus die eerste bewering zou best kunnen kloppen, klinkt idd beter

Die tweede bewering is echter niet waar, omdat ik zelf ook wel eens te horen krijg dat ik laat ben, maar in mijn ogen juist precies op tijd is de volgende zin natuurlijk goed onthouden... ????

"A wizard is never late, Frodo Baggins. Nor is he early. He arrives precisely when he means to."

Staat wel degelijk in de boeken, op zn hoogst zei hij dat misschien tegen bilbo, in de hobbit, maar afgezien van de naam is de zinsconstructies precies zo.

Beetje vreemd dat zij meent daar mee te moeten pochen als haar vondst

NieuwsFilm

meest populair