Featured

Disney+ voegt deze films nieuw toe in juni

Check hier ons overzicht!

door Jim Pedd om 16:55 in Featured
Mocht je benieuwd zijn welke films er allemaal nieuw op Disney+ verschijnen in de maand juni, dan hebben we vandaag een mooi overzicht voor je. Er verschijnen niet al te veel nieuwe films op de streamingdienst.

The Art of Racing in the Rain (5 juni)
Vanuit het perspectief van hond Enzo wordt het verhaal verteld van Denny Swift, een man die de droom heeft autocoureur te worden. Door de innige band onderling heeft Enzo veel inzicht gekregen in de menselijke staat en de technieken die benodigd zijn om alles in het leven te bereiken wat je maar wilt. Deze levenslessen zijn van belang in alle tegenslagen die ze op hun pad zullen tegenkomen.


Chasing the Equinox (5 juni)
Deze documentaire kijkt naar de manier waarop oude beschavingen monumenten bouwden die op een lijn staan met de zon.


Artemis Fowl (12 juni)
De twaalfjarige genie Artemis Fowl bevindt zich in een strijd tegen machtige feeën, vlak nadat zijn vader spoorloos verdwenen is. Nieuwkomer Ferdia Shaw speelt de titelrol en verder is Lara McDonnell een elf die door Artemis ontvoerd wordt voor losgeld.


Egypt's Treasure Guardians (19 juni)
Deze tv-film kijkt naar individuen die van plan zijn om Egypte weer een grote rol op het wereldtoneel te geven. Ze willen meer leren over haar geschiedenis, het erfgoed van het land veilig houden en toeristen weer naar het land toehalen.


Toy Story of Terror (19 juni)
Bonnie maakt samen met haar moeder een trip om haar oma te bezoeken. Het speelgoed ligt in de achterbak. Maar dan krijgen ze een lekke band en zijn ze genoodzaakt te overnachten in een hotel. Dit levert Woody, Buzz, Jesse en de rest natuurlijk weer een hoop chaos op.


Toy Story That Time Forgot (19 juni)
Het is de dag na Kerstmis en dat betekent dat het bekende speelgoed het op moet nemen tegen angstaanjagend nieuw speelgoed.


Diving Into The Unknown (26 juni)
Na een gruwelijk ongeluk diep in een onderwatergrot, moeten de overlevenden hun levens riskeren om de lichamen van hun vrienden mee naar de bovenwereld te nemen.


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MARQ242

Avatar

Echt zo niet boeiend

kidcassidy

Avatar

Disney+ is gewoon niet zo boeiend. Nog niet zo slecht als Apple tv, maar het scheelt niet veel. Amazon en Netflix doen het veel beter en hebben veel beter materiaal.

NieuwsFilm

meest populair