Patty Jenkins: Diana krijgt géén relatie met Cheetah in 'Wonder Woman 1984'

Patty Jenkins: Diana krijgt géén relatie met Cheetah in 'Wonder Woman 1984'

Veel fans vroegen daarom...

De trailers van de nieuwe DC-film Wonder Woman 1984 laten zien dat Diana (Gal Gadot) een goede relatie had of heeft met Barbara Ann Minerva (Kristen Wigg), die later in de film zal transformeren tot Cheetah. Maar hoe goed is die relatie nu eigenlijk?



Veel fans riepen na het zien van de eerste trailer dat Diana en Barbara Ann wel eens een liefdesrelatie zouden kunnen hebben en verliefd op elkaar zouden kunnen zijn. Dit was nog niet tegengesproken: tot nu.

Patty Jenkins
Regisseur en architect van de Wonder Woman-franchise Patty Jenkins heeft aangegeven dat fans de hoop maar moeten opgeven. Ze is niet geïnteresseerd in een liefdesrelatie tussen Diana en Cheetah, geeft ze aan in een interview met SFX.

"Omdat de terugkeer van Steve (Chris Pine, red.) centraal staat in deze verhaallijn, moet het ook echt om Steve gaan. Er is wat mij betreft geen ruimte voor een tweede relatie in de film."

Uitgesteld?
Of het voor altijd is uitgesloten, maakt Jenkins niet duidelijk. Ze zegt hier zelfs over: "Misschien is er ruimte voor in een andere verhaallijn."

Wonder Woman 1984 had deze week in de bioscopen moeten verschijnen. De film komt nu (onder voorbehoud) uit in augustus.

NieuwsFilm

meest populair