Vrouw doodzieke acteur Nick Cordero (corona) hoopt op nog een wonder

Vrouw doodzieke acteur Nick Cordero (corona) hoopt op nog een wonder

Haar man verkeert al weken in kritieke toestand.

Nick Cordero, o.a. bekend van Going in Style, is de laatste paar weken vaker in het nieuws verschenen i.v.m. het coronavirus. De acteur is er namelijk hard door getroffen.

Zo werd al zijn rechterbeen geamputeerd na complicaties die waren opgetreden door het gebruik van bloedverdunners vanwege zijn bloedstollingsproblemen. Ook hebben zijn longen gigantische schade opgelopen. De laatste keer dat zijn vrouw, Amanda Kloots, liet horen hoe het ging zei ze nog dat, ondanks het feit dat hij uit zijn coma is gekomen, het bergafwaarts gaat. Nu geeft ze weer een nieuwe update.

Een wonder
Zo zei Kloots: ''Ik bid nog steeds voor een wonder. Soms krijgen we hier een antwoord op, maar je weet niet of het de kant op gaat waarop je hoopt. Vertrouwen is iets heel moois maar ook heel lastig. Ik heb volledig vertrouwen in God en zijn plan en daar vind ik rust in''.

''Ik heb al een tijdje niks meer van me laten horen'' gaat Kloots verder. ''Dat is omdat er helaas maar tamelijk weinig veranderd is. We zijn aan het wachten om te kijken of Nick beter kan worden, want we hebben eigenlijk alles gedaan wat we konden doen. Het is nu afwachten om te zien of dit werkt. Nick heeft momenteel een grote dosis steroïden in zijn lichaam gekregen, in de hoop dat dit kan helpen met zijn onsteking''.

NieuwsFilm

meest populair