'Justice League: The Snyder Cut': dit weten we al

'Justice League: The Snyder Cut': dit weten we al

Wat gaan we allemaal zien?

Zack Snyder krijgt maar liefst 80 miljoen dollar van Warner Bros. om zijn visie op Justice League alsnog te realiseren. Hij gaat ons een vier uur durende film brengen. Dankzij de jarenlange campagne die Snyder en zijn fans hiervoor hebben gevoerd, weten we al heel wat hierover.

Vandaag vertellen we je alles wat we al weten over Zack Snyders Justice League. Die visie werd destijds niet gerealiseerd omdat Snyder wegens een tragedie in zijn gezin moest opstappen als regisseur. Joss Whedon was zijn vervanger, maar maakte geen succesvolle film. Nu komt er dus een nieuwe versie.

Helemaal nieuw
Volgens Snyder hebben we pas een vierde gezien van wat hij ons wilde laten zien. "Het wordt echt helemaal nieuw, vooral als je je realiseert dat wat je gezien hebt maar een vierde van wat ik gemaakt heb, is," vertelde Snyder in een interview.

Bekijk de afbeelding
Helemaal zeker dat het een film wordt, is men naar het schijnt ook nog niet. Het geheel zou ongeveer vier uur in beslag nemen. Daarom wordt er ook over gesproken om er een miniserie van te maken.

Heel eng
Joss Whedon zou vooral veel humor toegevoegd hebben aan Justice League. Die zat er oorspronkelijk niet in. Volgens Snyder was zijn versie van de film dan ook vooral veel enger. Zo zijn in zijn versie de Parademons mensen die getransformeerd worden in cocons.

Bekijk de afbeelding
Zwart pak voor Superman
In de filmversie van Snyder draagt Superman een heel ander kostuum. Ditmaal is hij niet in het blauw-rood gehuld, maar draagt hij het klassieke zwarte kostuum uit de comics. Dat kregen we niet te zien in de film van Whedon, maar Snyder heeft al eerder laten blijken dat zijn versie het zwarte kostuum bevat.

Bekijk de afbeelding
Iris West
Wie we misten was Iris West. Actrice Kiersey Clemons was in die rol gecast, maar ontbrak in de versie van Whedon. Het schijnt dat Snyder haar terug brengt in zijn Justice League.

Bekijk de afbeelding
Martian Manhunter
Ook gaan we de Martian Manhunter zien. Harry Lennix is te zien als General Swanwick en gaat in de Snyder-versie transformeren in de alien.

Bekijk de afbeelding
Darkseid
Superschurk Darkseid was eigenlijk de geplande opperslechterik van deze film. In de bioscoopversie kregen we echter Steppenwolf te zien. Snyder brengt ons echter wel Darkseid en die zie je hieronder:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair