Gave fan-art 'The Batman' toont Colin Farrell als de wat meer klassiekere Penguin

Gave fan-art 'The Batman' toont Colin Farrell als de wat meer klassiekere Penguin

Hij is bijna onherkenbaar.

Een van de titels waar men volgend jaar reikhalzend naar uitkijkt, is DC's The Batman. Matt Reeves heeft een prachtige cast om zich heen verzameld, waaronder een scala aan schurken. En hoewel dat in het verleden niet goed uitpakte, zijn de verwachtingen hooggespannen.

Zo zal onder andere Colin Farrell, in navolging van Burgess Meredith (The Batman Movie, 1966), Danny DeVito (Batman Returns, 1992) en Robin Lord Taylor (Gotham, 2014-2019) gestalte geven aan Oswald Cobblepot alias The Penguin, een grote bekende vijand van de caped crusader.

Fans vragen zich af hoe zijn uiterlijk wordt en onlangs onthulde de 44-jarige acteur dat hij protheses zal gebruiken voor zijn transformatie. Social media artiest William Gray maakte twee concepten van Farrell als een nauwkeurig getrouwe versie uit de comics. Bekijk deze hieronder:



Bekijk de afbeelding
The Batman moet op 1 oktober 2021 in de wereldwijde bioscopen verschijnen. De opnames werden, net zoals alles, vertraagd door de Covid-19-pandemie, maar worden inmiddels langzaam weer hervat.

NieuwsFilm

meest populair