Halle Berry neemt het op voor 81-jarige beroofde man

Halle Berry neemt het op voor 81-jarige beroofde man

Dit deed ze via haar Twitter-account.

Gisteren verscheen er nog een artikel op FilmTotaal i.v.m. de dood van George Floyd. De nodige bekendheden laten weten dat verandering dringend nodig is. Overal in Amerika vinden protesten plaats, maar hier zijn soms ook gewone mensen het slachtoffer van, waaronder de 81-jarige Ned Harounian. Halle Berry nam het voor de man op.

Harounian's winkel werd namelijk tijdens een van de protesten volledig leeggeroofd en daarna in brand gestoken. Ook zijn alle sieraden van zijn pas overleden vrouw gestolen. De John Wick: Chapter 3-Parabellum-actrice liet zich erover uit op haar Twitter-pagina en hoopt dat mensen hem te hulp zullen schieten.



GoFundMe
Het is dan ook mogelijk een bijdrage te leveren op de GoFundMe-pagina die speciaal voor Harounian is opgezet. Hier staat het volgende op: ''De 81-jarige Ned Harounian, die nog rouwt over de dood van zijn vrouw die pas overleden is aan kanker, heeft zijn hele levensonderhoud zien verdwijnen nadat zijn winkel werd beroofd en platgebrand''.

''In 1985 kwam hij met zijn familie naar de Verenigde Staten. Meer dan 30 jaar heeft hij alles voor zijn business en de gemeenschapgegeven. Na de dood van zijn vrouw was zijn winkel niet alleen zijn bron van inkomensten maar ook zijn toevluchstoord''.

NieuwsFilm

meest populair