Alec Baldwin komt op voor Woody Allen

Alec Baldwin komt op voor Woody Allen

Het is niet de eerste keer dat de acteur Allen steunt.

Woody Allen ligt al een tijdje onder vuur. De beroemde regisseur wordt namelijk door niemand minder dan zijn eigen geadopteerde dochter, Dylan Farrow, ervan beschuldigd haar te hebben misbruikt in 1992 op 7-jarige leeftijd, iets wat de regisseur altijd ontkent heeft. Alec Baldwin neemt het nu op voor Allen.

Baldwin, o.a. bekend van The Departed, heeft zijn eigen podcast genaamd 'Here's the Thing', waar Allen laatst te gast was. Samen hadden ze het over het nieuwe boek van de regisseur, over hoe hij de coronacrisis doorkwam en wat voor een invloed de beschuldiging op hem heeft.

Tweets
Baldwin deelde dan ook meerdere berichten op zijn Twitter-pagina om zijn nieuwe aflevering van Here's The Thing te promoten en liet ook duidelijk weten achter de regisseur te staan en hem te steunen.



In het verleden nam Baldwin het ook al meerdere malen op voor Allen: ''Een van de meest effectieve strategieën waarover Dylan Farrow beschikt is haar 'volharding van emotie'. Haar tranen en preken laten je schuldig voelen en moeten je haar verhaal doen geloven. Maar ik heb meer nodig dan dat voordat ik iemand met de grond gelijk maak, beroemd of niet. Ik heb veel meer nodig. Als je het niet met me eens bent is het simpel: volg me niet meer, veroordeel me en ga verder met je leven''.

NieuwsFilm

meest populair