Netflix

3 keiharde misdaadfilms die gewoon op Netflix staan!

Veel goede misdaadfilms op Netflix.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Er staan veel misdaadfilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie misdaadfilms die gewoon op Netflix te vinden zijn. Wat vind jij van deze films?

Penoza: The Final Chapter (2019)

Regie: Diederik Van Rooijen | Hoofdrollen: Monic Hendrickx, Tygo Gernandt, Loek Peters en Raymond Thiry

Deze Nederlandse misdaadfilm is een vervolg op de vijf seizoenen van de televisieserie Penoza en rondt het verhaal ook af. In de film blijkt dat Carmen van Walraven a.k.a. de Zwarte Weduwe nog leeft. Het gevolg is dat openstaande rekeningen ingelost gaan worden. Carmen probeert tussendoor haar familie en vrienden te beschermen.Changeling (2008)

Regie: Clint Eastwood | Hoofdrollen: Angelina Jolie, John Malkovich, Colm Feore en Michael Kelly

Deze misdaadfilm van Clint Eastwood laat zien hoe in 1928 het zoontje van een alleenstaande moeder spoorloos verdwijnt. De politie doet echter niets. Maanden later wordt het jongetje toch gevonden, maar dit blijkt helemaal niet haar zoontje te zijn ondanks dat het jongetje wel beweert de juiste te zijn. De moeder zet de zoektocht voort.The Hateful Eight (2015)

Regie: Quentin Tarantino | Hoofdrollen: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen en Jennifer Jason Leigh

In zes hoofdstukken zien we in deze misdaadfilm van Quentin Tarantino het verhaal van acht reizigers die bij elkaar komen in een verblijf. Het zijn vreemden die elkaar niet vertrouwen. Uiteraard is er veel typische QT-dialoog en het nodige geweld, vaak ook mondeling.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

The hateful eight vind ik echt een meesterwerk! Bijna een perfecte film.

Idris

Avatar

Penoza: The Final Chapter (2013)


2013?

Wollie1968

Avatar

Penoza wat een gedrocht van een film .

David Mills

Avatar

Penoza niet gezien, de andere 2 films zijn top!

Fluffer

Avatar

Hatefull eight is Tarantino’s saaiste film, in panavision gefilmd dan nog en dat voor een film die zich bijna volledig in hetzelfde interieur afspeelt.
Tarantino levert best af en toe een aardige film af maar soms word hij serieus overschat.

Frietgezicht

Avatar

Penoza de film maar even kijken want de serie ook gezien. Geinige serie maar gtst kijkers zien iets van een hoger niveau en denken echt naar een topserie te kijken.
Het zit goed in elkaar maar bijzonder is het niet.

chefry1983

Avatar

Ik vond de haithfull eight een schitterende film om te zien. Niet tarentinos beste film maar wel spannend tot het einde

NieuwsFilm

meest populair