'Godzilla vs. Kong' krijgt rating: "intens geweld, vernietiging, dierenmishandeling en grove taal"

'Godzilla vs. Kong' krijgt rating: "intens geweld, vernietiging, dierenmishandeling en grove taal"

De clash of the titans komt steeds dichterbij!

Niet iedereen is even dol op het Monsterverse van Legendary Pictures, maar toch zijn er genoeg King Kong en Godzilla fans (ook hier op FT, waarvan eentje in het bijzonder) om het vierluik af te sluiten met een strijd die eigenlijk op papier al gaaf genoeg klinkt om enthousiast over te worden... Godzilla vs Kong!

De Motion Picture Association of America heeft de film officieel beoordeeld en dit is niet geheel verrassend een PG13-rating geworden, vanwege "intens geweld, vernietiging, dierenmishandeling en grove taal".

Normaal gesproken zou tegen deze tijd een trailer verschijnen, maar aangezien Covid-19 de Amerikaanse theaters nog gesloten houdt, is het moeilijk inschatten wanneer de eerste beelden worden onthuld.

Synopsis
In een tijd waar monsters over de aarde lopen, zet de strijd van de mensheid voor onze toekomst de titanen Godzilla en King Kong spectaculair tegenover elkaar. Terwijl MONARCH een gevaarlijke missie begint naar onbekend terrein om hun oorsprong te ontdekken, dreigt een samenzwering alle wezens (goed en slecht) van de aardbodem te vagen.

De film van Adam Wingard staat gepland voor november, maar volgens de laatste berichten kan dit zomaar verschuiven naar volgend jaar.

NieuwsFilm

meest populair