Video

Vechtersbaas Donnie Yen (Ip Man) is moddervet in trailer 'Enter the Fat Dragon'

Over een superfitte agent die nadat hij wordt gedumpt door z'n verloofde, verandert in een vadsige archiefambtenaar.

door Jan-Peter Rook om 10:41 in Video
Enter the Fat Dragon is een nieuwe actiekomedie uit Hongkong met in de hoofdrol Donnie Yen, de martial arts-ster bekend uit de Ip Man-films, maar bijvoorbeeld ook de Star Wars-spinoff Rogue One (2016). Yen speelt een superfitte agent die nadat hij wordt gedumpt door z'n verloofde, verandert in een vadsige archiefambtenaar. Check snel de trailer!


Enter the Fat Dragon, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1978, volgt Fallon Zhu (Yen), een gerespecteerde politieman die nadat zijn verloofde hem verlaat, zich volledig laat gaan en ontzettend uitdijt. Hij glijdt al snel af en wordt gedegradeerd tot archiefambtenaar.

Mysterieuze moord
Na een wanhopig verzoek van een oude collega, besluit Zhu een mysterieuze moord te onderzoeken. Hij doet dit met behulp van een met een wok bewapende restaurateur. Door dit mysterie op te lossen, hoopt Zhu zowel zijn oude baan als verloofde terug te krijgen.

De rest van de cast bestaat uit Teresa Mo, Wong Jing, Niki Chow, Naoto Takenaka, Tetsu Watanabe, Hiro Hayama en Louis Cheng. Enter the Fat Dragon, een film van regisseur Kenji Tanigaki, komt in de Verenigde Staten op 14 juli uit op VOD, Blu-ray en dvd.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DrPeper

Avatar

BruceLee+JackieChan+SumoHung = FatFunnyDonnie

Yen's films vind ik niet leuk. Behalve Ip Man films, dat is legendary!

Lewis

Avatar

Spl en FlashPoint ook niet?!

Timothy

Avatar

Once Upon a Time in China II en Iron Monkey zijn toch ook niet de minsten in het genre. Daar speelt hij geen hoofdrol, maar toch.

RaidenRoman

Avatar

In the line of duty was ook gruwelijk

Judge

Avatar

Normaal gesproken vind ik heel veel van die Chinese films maar flut en de acteurs maar eenheidsworsten. Zelfde kapsel, zelfde boze indringende blik waar je niks aan af kan lezen, supergespierd en lenig. Meestal zeg ik dan nee. Deze gozer heeft tenminste een leuke kop. Lijkt me een leuke film. Kom maar op.

NieuwsFilm

meest populair