Vechtersbaas Donnie Yen (Ip Man) is moddervet in trailer 'Enter the Fat Dragon'

Vechtersbaas Donnie Yen (Ip Man) is moddervet in trailer 'Enter the Fat Dragon'

Over een superfitte agent die nadat hij wordt gedumpt door z'n verloofde, verandert in een vadsige archiefambtenaar.

Enter the Fat Dragon is een nieuwe actiekomedie uit Hongkong met in de hoofdrol Donnie Yen, de martial arts-ster bekend uit de Ip Man-films, maar bijvoorbeeld ook de Star Wars-spinoff Rogue One (2016). Yen speelt een superfitte agent die nadat hij wordt gedumpt door z'n verloofde, verandert in een vadsige archiefambtenaar. Check snel de trailer!


Enter the Fat Dragon, gebaseerd op de gelijknamige film uit 1978, volgt Fallon Zhu (Yen), een gerespecteerde politieman die nadat zijn verloofde hem verlaat, zich volledig laat gaan en ontzettend uitdijt. Hij glijdt al snel af en wordt gedegradeerd tot archiefambtenaar.

Mysterieuze moord
Na een wanhopig verzoek van een oude collega, besluit Zhu een mysterieuze moord te onderzoeken. Hij doet dit met behulp van een met een wok bewapende restaurateur. Door dit mysterie op te lossen, hoopt Zhu zowel zijn oude baan als verloofde terug te krijgen.

De rest van de cast bestaat uit Teresa Mo, Wong Jing, Niki Chow, Naoto Takenaka, Tetsu Watanabe, Hiro Hayama en Louis Cheng. Enter the Fat Dragon, een film van regisseur Kenji Tanigaki, komt in de Verenigde Staten op 14 juli uit op VOD, Blu-ray en dvd.

NieuwsFilm

meest populair